Current time in Vietnam:
Serbian

Вијетнамска виза онлине

Када причамо о вијетнамској визи онлине, онда мислимо на организовање Вијетнамске визе преко овлаштеног агента, којем пошаљете свој захтев преко е-маила или попуњавањем онлине апликације. Агент ће даље проследити ваш захтев Вијетнамском Имиграционом Канцеларији који ће вам издати писмо одобрења за подизање визе на једном од Вијетнамских аеродрома.

Када добијете писмо одобрења за подизање ваше визе на једном од Вијетнамских аеродрома при доласку у Вијетнам, на том писму ћете видети име агента који је одговоран за вашу визу. Име агента на писму ће бити одговорну уколико буде неких проблема са вашом визом на аеродрому.

Можете се пријавити онлине како бисте добили писмо одобрења за подизање ваше Вијетнамске визе при доласку на један од аеродрома на www.vietnamimmigration.com (прихватамо кредитне картице, паипал, или уплатом из банке) или е-маилом на info@vietnamimmigration.com за више детаља.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.