Current time in Vietnam:
Serbian

Вијетнамска виза за децу

За родитеље и децу који желе заједно путовати у Вијетнам и желе да подигне своју визу на аеродрому, молимо вас да не заборавите да пријавите писмо одобрења и за вас и за вашу децу.

Деца се морају пријавити за писмо одобрења како би добили визу при доласку на Вијетнамски интернационални аеродром као и одрасли, али не морају плаћати провизију печата уколико се налазе на истој пасошу као и родитељи.

Молимо вас да нам пошаљете е-маил на info@vietnamimmigration.com уколико имате више искуства са овим проблемом, како би сте помогли људима у оваквим ситуацијама да уживају свој пут у Вијетнам без проблема.

Многи путници израде план о посети Вијетнаму, али забораве извадити писмо одобрења за своју децу, па се не могу укрцати на авион и цио пут бива уништен, стога вас молимо да поделите своје искуство са нама.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.