Current time in Vietnam:
Serbian

Вијетнамска виза на аеродрому

Постоје 2 начина да добијете визу за улазак у Вијетнам: 1) Пријавите се за Вијетнамски визу у амбасади или конзулату на вашој локацији, уколико вам је доступна; 2) Пријавите се код нас како би добили писмо одобрења за подизање ваше визе на једном од Вијетнамских аеродрома уколико не постоји Вијетнамска амбасада или конзулат на вашој локацији.

Молимо вас да не заборавите да се пријавите за писмо одобрења уколико желите да вашу визу за улазак у Вијетнам подигнете на једном од Вијетнамских интернационалних аеродрома. Писмо одобрења које је издато од стране Вијетнамске владе вам допушта да слетите на 3 аеродрома: Ханој, Хо Цхи Минх и Дананг.

Када стигнете на Вијетнамски аеродром у Ханој, Хо Цхи Минх или Данангу, видећете “бројач виза при доласку” пре имиграционе линије. Молимо вас да одете ту и покажете своје писмо одобрења како би добили печат визу у своју пасош пре него се пријавите у имиграцијску линију.

Неки људи могу приступити вијетнаму са слободном виза политиком, али уколико желите да останете дуже, не заборавите да се пријавите за писмо одобрења, те да се пријавите код бројача виза и добијете вашу визу на дужи останак.

Писмо одобрења за вашу визу ће бити неважеће уколико ви одете одмах на имиграцијску линију и ту се пријавите. Службеник ће мислити да ви имате изузеће од Вијетнамске визе. Ово важи само за грађане следећих земаља: Данска, Шведска, Норвешка, Финска, Јапан, Кореа, Русија, Сингапур, Малезија, Индонезија, Тајланд, Лаос, Камбоџа, Филипини.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.