Current time in Vietnam:
Serbian

Вијетнамска виза за путовања

Желите да путујете у Вијетнам али не знате која је виза погодна за вас? Не брините се.

Поприлично сте збуњени око једноструке и вишеструке визе за улазак у Вијетнам? Питате се да ли да путује у Вијетнам с пословном или с туристичком визом? Не брините се, погледајте испод:

Вишеструка виза вам омогућава неограничен број улазака и излазака у / из Вијетнама у року 1 или 3 месеци (у зависности на колико сте извадили визу). Једнострука виза вам дозвољава само један улазак у Вијетнам.

Уколико имате пословну визу, а желите да путујете у Вијетнам као турист, не брините јер с пословном визом можете путовати кроз Вијетнам без икаквих проблема. Свеједно, молимо вас да запамтите да се пријавите за пословну визу уколико намјеравати ићи у Вијетнам из пословних разлога. Молимо вас да нам пошаљете е-маил на info@vietnamimmigration.com уколико путујете у Вијетнам из пословних разлога, а ми смо вам организовали визу за туристичку сврху, наравно нећемо вам наплатити никакву накнаду за ту промену.

Молимо пошаљите е-маил на info@vietnamimmigration.com за више информација уколико информације написане изнад не задовољавају Ваша питања.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.