Current time in Vietnam:
Serbian

Вијетнамска пословна виза

Треба те се пријавити за Вијетнамски пословну визу уколико желите доћи послом у Вијетнам.

Молимо вас да запамтите да уколико желите да радите легално у Вијетнаму, морате имати радну дозволу Вијетнама и пословну визу која је само један од услова за које треба да испуните за радну дозволу. Радна дозвола је нешто потпуно друго од Вијетнамске визе, те немојте мислити да ћете радити легално у Вијетнаму само с пословном визом.

Ми организујемо писмо одобрења за добијање пословне визе при доласку на један од Вијетнамских аеродрома. За туристе сређујемо једномесечне визе, док за раднике и пословне људе сређујемо тромесечне визе.

Уколико сте ви желели пословну визу, а ми вам организовали писмо одобрења з туристичку визу, молимо Вас да нас обавестите преко е-маил на info@vietnamimmigration.com брзо како би питали за ново писмо одобрења за пословну визу, наравно ово вам нећемо додатно наплатити.

Уколико сте ви желели туристичку визу, а ми вас грешком организовали пословну визу, будите без бриге. С пословно визом можете путовати где год хоћете без да је морате мењати.

С пословном визом можете без икаквих потешкоћа путовати дуж целог Вијетнама али уколико покушате да с туристичком визом пронаћи легално запослење, суочити ћете се с проблемима.

Молимо вас уколико спадате у једно од доле наведених категорија аплицирате за пословну визу (ово су неки случајеви с којим смо ми имали искуства, такође бисмо вам били веома захвални уколико бисте ви подијелили с нама ваша искуства на info@vietnamimmigration.com.

За поморца који намерава да дође у Вијетнам авионом, а она жели отићи на брод пословно или изаћи из Вијетнама бродом мора аплицирати за пословну визу.

Посада такође мора аплицирати за пословну визу.

Људи који намјеравају присуствовати интернационалним састанцима такође се требају пријавити за Вијетнамски пословну визу.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.