Current time in Vietnam:
Serbian

Вијетнамски интернационални аеродроми

У наставку вам доносимо Вијетнамске интернационалне аеродроме

Тах Сон Нхат интернационални аеродрома у Хо Ши Мин (Саигон) граду. Хо Цхи Минх се налази у јужном делу Вијетнама. Хо Цхи Минх је познат по Бен Тханх маркету, Цу Цхи туунелу, ратном музеју и Цан Гио мангровској шуми. Вијетнамска виза по доласку је доступна за путнике који имају писмо одобрења и могу је подићи на овом аеродрому.

Нои Баи интернационални аеродром у Ханој граду. Ханој је главни град Вијетнама. Он се налази у северном Вијетнаму. Он је познат по 36 улица, језера и многих историјских туристичких атракција. Вијетнамска виза по доласку је доступна за путнике који имају писмо одобрења и могу је подићи на овом аеродрому.

Дананг интернационални аеродром у Дананг граду. Дананг је један од највећих градова у Вијенаму. Он је смештен у централном Вијетнаму. Он је познат по Цхан музеју, Марлабе планинама и плажама. Вијетнамска виза по доласку је доступна за путнике који имају писмо одобрења и могу је подићи на овом аеродрому.

Цат Би интернационални аеродром у Хаи Пхонг граду. Хаи Хонг је један од највећих градова у Вијетнаму. Он се налази на северу Вијетнама. Вијетнамска виза по доласку није доступна.

Пху Баи интернационални аеродром у Хуе граду. Хуе је лоциран у централном Вијетнаму. Он је познат по трвдјава из Хуе царства и краљевској музици. Вијетнамска виза по доласку није доступна.

Цам Ранх интернационални аеродром у Нха Транг граду. Нха Транг је лоциран у централном Вијетнаму. Нха Трахн је познат по свом заливу, плажама и мирним острвима. Вијетнамска виза по доласку није доступна.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.