Current time in Vietnam:
Serbian

Процес за Вијетнамски визу онлине

У основи, у року од 24 сата након што сте извршили уплату ми ћемо вам послати писмо одобрења за вашу визу на аеродром. Молимо пошаљите нам емаил на info@vietnamimmigration.com уколико не добијете писмо одобрења у року 24 сата.

У наставку вам објашњавамо поступак.

Корак 1.

Након што нам пошаљете вашу апликацију за визу онлине на нашој страници www.vietnamimmigration.com, добићете потврду од нас да смо примили вашу апликацију.
Послати ћемо вам захтев за уплату новца најкасније у року од једног радног сата, након што прегледамо вашу апликацију како бисмо били сигурни да ће бити прихваћена. Примамо уплате са кредитних картица, Паипал-а, Вестерн Унион-а или директним трансфером из банке.

Корак 2.

У року од 24 сата након сто примимо вашу уплату, послати ћемо писмо одобрења са лозинком за подизање визе при доласку У вијетнам на аеродромима (Хоцхиминх или Ханој или Дананг). Писмо одобрења ће вам бити послато на маил у ЈПЕГ или ПНГ или ПДФ формату. Молимо вас пошаљите маил на info@vietnamimmigration.com уколико не добијете писмо одобрења у року 24 сата.

Корак 3.

Након што добијете писмо одобрења, морате га одштампати и показати га приликом укрцавања у авион и подизања ваше визе на неком од Вијетнамских аеродрома у Ханој, Хо Цхи Минх или Саигон и Дананг. Без писма дозволе не можете ући у Вијетнам да подигнете визу.

Молимо вас да припремите 2 слике величине 4к6цм или величине за пасош у вашој земљи + новца у УСД валути за трошкове штампања или имиграционе провизије на аеродрому – 25УСД за једну улазну визу или 50УСД/свака за више улазних виза.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.