Current time in Vietnam:
Serbian

Једноставни кораци за добијање Вијетнамске визе

Вијетнам је заносна држава покривена зеленим ливадама, лепим падинским путевима, природним морем са заливом и фасцинантним обалним подручјима. Ово су разлози зашто многи туристи иду у Вијетнам сваке године. 

Уколико планирате одмор или медени месец у ову фасцинантну земљу, морате набавити визу за Вијетнам. Уколико људи буду покушали да уђу у в + Вијетнам, бити ће депортовани сместа.

Виза и остале улазно-излане захтеви се могу променити редовно, тако да морате да контактирате најближу амбасаду или конзулат како би добили најсвежије податке. Уобичајено, постоје 4 врсте Вијетнамских виза: туристичка виза, студентска виза, пословна виза и транзитна виза. Туристичка је валидна месец. Пословна 3 месеца, а транзитна 5 дана. Студентска виза се договара након што пристигне.

Добијање Вијетнамске визе је тежак посао. Ево неколико лаганих корака, који би вам могли помоћи у добијању Вијетнамске визе.

– Постоје 2 начина на који можете добити своју визу за Вијетнам. Један је да добијете визу тако што се пријавите у најближу Вијетнамски амбасаду или конзулат. Уколико нема конзулата или амбасаде у вашој близини, морате одбрати другу опцију “Виза при доласку”

– За разлику од некадашњих дана, вађење визе није толико мукотрпан и дангубан посао. С имплементацијом електронских система за процесирање путничке визе, добијање визе је једноставно и брзо. Виза при доласку је најбоља солуција за туристе које су кратки с временом, не могу пронаћи амбасаду или конзулат или не желе да пошаљу своје пасоше преко маил-а.

– Прво што морате урадити је да попуните образац за визу и да потврде информације за обраду ваше визе. Такође морате да платите за услуге преко сигурних онлине сервиса.

– У року од 2 дана добити ћете писмо одобрења на ваш маил. За укрцавање на авион морати ћете одштампати то писмо одобрења и причврстити две слике (величине за пасош)

– Када стигнете на интернационални аеродром у Вијетнаму, морати ћете показати писмо одобрења у углу за визе и морати ћете да платите за провизију печата.

Вијетнамски имиграциони службеници ће вам одштампати визу на вашу пасош у року 10 15 минута.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.