Current time in Vietnam:
Serbian

Добијање визе за Вијетнам је сада могуће у само 24 сата

Виса Виетнам Орг је објавила да они могу организовати визу за Вијетнам у само 24 сата. Апликанти могу попунити формулар и затражити експресну визу до Вијетнама. Ово је идеално за оне који требају хитно путовање до Вијетнама. Ова услуга је доступна 7 дана у недељи, 24 часа дневно, без обзира ако је Субота или Недјеља или чак јавни одмор.

“Хитни виза захтеви се обрађују само преко маил-а, а не преко телефона. Добијање Вијетнамске визе је веома скуп и комплексан процес, стога је изузетно битно да ми разумемо ваш захтев исправно. Тражење детаља у маил-у нам олакшава ствари “, рекла је особа задужена за јавност с Виса Виетнам Орг.

Осим експресне визе, они су још специјализовали у издавању е-виза. Све што се од апликанта тражи је да попуни онлине формулар, плати за услугу преко Г2С процесора и прими писмо оодбрења у року 2 радна дана. Можете да примите вашу визу на једном од Вијетнамских аеродрома.

“Ви се не морате бринути да ће се ваше приватне информације злоупотребити. Страница је потпуно заштићена и не постоји никаква шанса да ваши податци буду злоупотријебљени “, додаје портпарол.

На крају процеса, апликанти морају платити провизију за услуге и за печат. Цене су флексибилне и увелико зависе од величине групе. На пример, велика група људи од 10 и више чланова морати ће платити мање новца за провизије. “Ми познајемо законе и културу Вијетнама и упознати смо с регулационим процесом при издавању визе. Са више од 10 година искуства у вијетнамској имиграционој индустрији, ми смо у бољој позицији дам вам помогнемо око Вијетнамске визе “, додаје портпарол.

Захваљујући вијетнамској отворености индустрији, постоји много могућности за људе који траже послове у овој земљи. Људи више не морају чекати данима како би добили своју визу. Сада могу добити своју визу одмах с писмима одобрења који садрже кодове за подизање визе за Вијетнам на аеродромима. Виса Виетнам Орг користи овај систем како би помогла апликантима да уђу у Вијетнам.

О Виса Виетнам Орг: Ова фирма има више од 10 година искуства у организовању виза за оне које посећују Вијетнам. Ове визе могу бити организоване преко писама одобрења и оне могу бити покупљене на неком од интернационалних аеродрома: Нои Баи интернатионал аирпорт ин Ханој Цити, Тан Сон Нхат Интернатионал аирпорт он Хо Цхи Минх (Саигон) цити анд Дананг интернатионал аирпорт ин Дананг цити.

Како би сазнали више, посетите www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.