Current time in Vietnam:
Serbian

Како добити визу до Вијетнама?

Постоје 2 опције добијања Вијетнамске визе:

1. Добивање Вијетнамске визе у вијетнамској амбасади пре него дођете у Вијетнам. Можете посетити Вијетнамски амбасаду и директно затражити Вијетнамски визу, или можете печатити постојећу визу са писмом одобрења из Вијетнамског имиграционог уреда који има код за подизање визе у Вијетнаму. Они ће организовати писмо одобрења за вас уз малу новчану провизију. Молимо вас да поднесете посебан захтев за подизање визе у амбасади или маил-ом info@vietnamimmigration.com

2. Добијање Вијетнамске визе по доласку у Вијетнам (преузимање визе на тачки за пријаву). Ово је једноставно и лако, али људи ретко знају за ову методу. Можете се распитати код било ког туристичког агента у Вијетнаму или се пријавити онлине на www.vietnamimmigration.com  тако што ћете кликнути на сенд виса форм онлине. Ми ћемо вас организовати писмо одобрења, а виза ће вас чекати на аеродрому.

Препоручујемо вам да изабере опцију преузимања визе при доласку у Вијетнам. Преузимање визе на Вијетнамском интернационалном аеродрому је једноставно, лако поуздано и не захтева никакве додатне трошкове. Овај начин је легалан и веома практичан јер Вијетнам охрабрује турите и бизнисмене да посјете Вијетнам. Дозвољавајући да се виза може преузети на аеродрому, Вијетнам се нада да ће све више туриста доћи и посетити Вијетнам.

Белешке:

Ми ћемо аутоматски организовати Визу при доласку на аеродром, уколико клијент није изразио жељу друкчију. Молимо вас да нам кажете уколико желите да се ваша виза печати у вијетнамској амбасади на маил info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.