Current time in Vietnam:
Serbian

Како добити писмо одобрења?

Писмо одобрења које је потребно да би се преузела Вијетнамска виза ће вам бити послато на маил у року од 24 часа од када сте извршили уплату. Молимо вас да пошаљете маил на info@vietnamimmigration.com у року од 24 сата од уплате.

Након што примите писмо одобрења морате га одштампати како бисте се могли укрцати у авион и да преузме своју визу када стигнете на један од интернационалних Вијетнамских аеродрома (Хоно цити, Хо Цхи Минх цити, Дананг цити). Без писма одобрења нећете се моћи укрцати на авион, или ћете се моћи укрцати али нећете моћи да подигне своју визу јер немате писмо одобрења код себе.

Молимо вас да кликнете на цлицк то сенд форм онлине на нашој страници или се јавите на info@vietnamimmigration.com уколико желите да добијете писмо одобрења За вашу Вијетнамски визу онлине с нама. Након што примимо ваш захтев, ми ћемо контактирати Вијетнамски канцеларија за имиграцију како би добили одобрење од њих.

Белешке:

– Ми ћемо аутоматски организовати Визу по доласку у Вијетнам уколико нема другачијих захтева.

-Ваш захтев за визу ће бити процесиран у року од 24 сата након што сте извршили уплату.

-За хитну визу, молимо вас контактирајте info@vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.