Current time in Vietnam:
Serbian

Како проверити стање моје апликације за визу?

Како бисте проверили стање ваше апликације за визу пошаљите ваше име и ваш број пасоша на info@vietnamimmigration.com. Наш агент ће проверити стање ваше апликације и послати ван одговор убрзо на маил.

Зашто ви не можете проверити стање апликације онлине?

Како бисмо заштили вас, ваше податке и ваше поверење у нас, ми не држимо ваше податке на Интернет страници. Нико не може 100% осигурати да страница неће бити хакована, па тако ни ми не може обезбедити да наша станица не буде хакована. Стога, како би заштили вашу приватност, молимо вас да нас контактирате преко маил-а: info@vietnamimmigration.com да проверите стање ваше апликације са нашим агентом.

Зашто не прихватамо позиве да проверимо вашу Вијетнамски визу?

Добијање визе како бисте ушли у земљу је веома важно и изгубићете пуно новца уколико искрсне проблем са вашом визом. Ми не желимо да ви имате проблема приликом вађења визе, стога желимо да ваш захтев за визу буде потврђен преко маил-а. Чинећи то на овај начин, ми обезбеђујемо да сви разумемо исправно у вези вашег захтева за визу и ми ћемо бити одговорни за оно што вам потврдимо преко маил-а.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.