Current time in Vietnam:
Romanian

De ce să aleg o viză online Vietnam?

Viza la Sosire (VOA)  este un serviciu care a început în 2003, iar din anul 2011 este principala modalitate prin care turiștii din Australia, America de Nord și Europa vin în Vietnam. Cum Vietnam și-a deschis ușile economice și turistice, numărul vizitatorilor aflat în continuă creștere trebuie luat în calcul. Datorită sporirii numărului de vizitatori străini, serviciul Viza la Sosire s-a dezvoltat și el, pentru a satisface solicitările de viză. Pionieratul în această tendință este chiar acest serviciu de renume internațional. Vă rugăm să urmăriți mai jos informațiile necesare pentru obținerea vizei după sosirea la aeroport.

1. O procedură simplă

Serviciul Viza la Sosire este destul de simplu. Trebuie doar să vizitați site-ul www.vietnamimmigration.com pentru a completa formularul online, apoi să faceți click pe trimite, pentru a efectua apoi plata prin card de credit sau Paypal. Vă ia doar câteva minute să completați formularul de aplicație la viza pentru Vietnam. În 24 de ore de la efectuarea plății, veți primi scrisoarea de aprobare din partea guvernului vietnamez care vă permite să vă ridicați viza la sosirea pe unul din aeroporturile internaționale din Vietnam. Aveți grijă să printați scrisoarea de aprobare, pentru a o putea arăta la îmbarcare și pentru a obține apoi viza ștampilată pe pașaport, atunci când ajungeți.

Dacă doriți să intrați în Vietnam în alt mod decât pe calea aerului, trebuie să obțineți tipul de viză pentru Vietnam care aderă la pașaport. Vă rugăm să contactați direct ambasada sau consulatul vietnamez  pentru a obține acest tip de viză care vă permite să călătoriți la sol prin Vietnam.

2. Salvați timp

În loc să mergeți la ambasadă / consulat și să așteptați câteva zile pentru a obține viza, puteți să o obțineți după 24 de ore de la efectuarea plății, aplicând online la www.vietnamimmigration.com, pentru a vă ridica apoi viza la sosirea într-un aeroport internațional din Vietnam. Chiar și în cazuri urgente, viza pentru Vietnam se obține într-o zi lucrătoare. Uneori, consulatul sau ambasada vietnameză din țara dumneavoastră este înschis/ă în zilele de sărbătoare, dar noi suntem disponibil în orice moment, doar pentru a obține ușor viza chiar și în zilele de sărbătoare.

3. Aplicați oricând și oriunde cu un calculator sau laptop conectat la Internet

Nu vă faceți griji dacă în regiunea dumneavoastră nu se află nicio ambasadă sau niciun consulat vietnamez. Viza la Sosire este cea mai bună alegere. Chiar și dacă sunteți în vacanță în alte țări, puteți aplica ușor pentru viza pentru Vietnam la sosire pe site-ul www.vietnamimmigration.com. Vă ia doar câteva minute să completați formularul de aplicație pentru viză. În 24 de ore după efectuarea plății, veți obține scrisoarea de aprobare din partea guvernului vietnamez, care vă permite apoi să vă ridicați viza la sosirea pe un aeroport internațional din Vietnam. Aveți grijă să printați scrisoarea de aprobare, pentru a o arăta la îmbarcare și a primi viza ștampilată pe pașaport atunci când ajungeți.

Pentru mai multe informații vă rugăm să trimiteți email la www.vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.