Current time in Vietnam:
Romanian

Ce tip de viză pentru Vietnam doriți

Când aplicați pentru viza pentru Vietnam pe site-ul Viza Vietnameză Online, trebuie să știți pentru ce tip de viză să aplicați.

Odată ce ați accesat site-ul, veți fi direcționat către  o pagină unde se găsesc 2 tipuri de viză din care să puteți alege. Primul tip este viza cu o singură intrare, valabilă pentru 30 de zile sau viza cu o singură intrare valabilă pentru 3 luni. Deși această formă de viză este mult mai accesibilă decât celelalte, mai este un lucru important pe care nu trebuie să-l uitați.  Odată ce aplicați pentru o viză cu o singură intrare, călătoria dumneavoastră va fi limitată doar la o singură trecere a graniței în Vietnam. Chiar dacă vi se permite să părăsiți țara înainte de data specificată, țineți cont de faptul că, odată ce ați părăsit țara, nu veți mai putea veni înapoi folosind aceeași viză pentru care ați aplicat. Validitatea vizei cu o singură intrare expiră în momentul în care părăsiți Vietnamul, chiar dacă ați folosit doar 10 zile din cele 30 de zile permise. Nu puteți să intrați din nou în țară, decât doar dacă aplicați din nou pentru viză.

Acest lucru reprezintă limita și dezavantajul vizei cu o singură intrare; totuși, dacă vizita dumneavoastră este în întregime alocată Vietnamuli, acest tip de viză este cel mai bun.

Al doilea tip de viză este viza pentru Vietnam cu multiple intrări. O asemenea viză este valabilă pentru omenii care vor să treacă prin diferite țări. De exemplu, dacă la sosirea în Vietnam stați o săptămână și decideți apoi să mergeți într-o țară vecină, vi se va permite trecerea și apoi întoarcerea în Vietnam din acea țară pe care o vizitați.

Dacă ați ajuns să iubiți țara și frumusețile ei naturale și doriți să stați o perioadă mai lungă de timp, tot ce trebuie să faceți este să re-aplicați pentru o altă viză și să vă salvați timpul și banii în obținerea rapidă a  vizei. Site-ul Viza Vietnameză Online ar fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. El vă va salva de orele de așteptare pentru a obține viza, căci puteți să o faceți foarte ușor, folosindu-vă propriul calculator.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.