Current time in Vietnam:
Romanian

Regulile și procedurile pentru obținerea vizei pentru Vietnam

Dacă plănuiți să vizitați Vitnamul și ați făcut pregătirile, atunci în mod evident trebuie să vă fi gândit și la procesul de aplicație pentru viză. Obținerea vizei pentru Vietnam este cea mai importantă sarcină pentru călătoria dumneavoastră și adesea vă consumă foarte mult timp și bani. Mulți dintre oameni au impresia că este un proces complicat. Dar în prezent s-au adus câteva îmbunătățiri acestui  proces, regulilor și procedurilor de obținere a vizei pentru Vietnam. Toate aceste îmbunătățiri au făcut din procesul de aplicație pentru viză o sarcină de copil.

Vietnamul este un loc frumos care întâmpină călduros pe oricine vrea să viziteze țara pentru afaceri sau pentru plăcere. Pentru a obține viza, trebuie să aplicați la consulatul vietnamez sau la ambasada vietnameză fie în persoană, fie prin intermediul unei agenții de voiaj.

Una din noile metode pentru aplicația pentru viză include logarea pe site-urile celor care furnizează servicii pentru vize. De pe aceste site-uri puteți obține cu ușurință toate informațiile necesare privind viza pentru Vietnam. Explorând în continuare, veți afla că într-adevăr aplicația pentru viză este un proces de încredere, rapid, ușor și foarte rentabil. Pe aceste site-uri care oferă servicii de obținere a vizei online, întregul proces poate fi făcut în doar două zile și doar în patru simpli pași. Acești pași includ completarea formularului de aplicație cu datele personale, plătirea pentru servicii, obținerea scrisorii de aprobare a vizei pentru Vietnam și în final ridicarea vizei de pe aeroportul internațional, în momentul în care ajungeți.

Odată ajunși la aeroport, toate detaliile personale sunt în prealabil analizate de către autoritățile de la Departamentul de Imigrare. Trebuie doar să completați formularul pentru viză, să atașați pozele și să obțineți viza ștampilată. Pozele trebuie să fie recente, făcute în ultimele șase luni înainte de sosire, de tip pșaport, alb-negru sau color. Trebuie să țineți cont că imaginea feței de la bărbie până la partea cea mai de sus a capului trebuie să aibă o anumită dimensiune specifică. Imaginea trebuie să fie frontală, fața completă, pe un fundal alb închis sau alb simplu.

Fotografia trebuie făcută într-o ținută normală, fără pălărie sau orice alt fel de acoperământ care să ascundă linia părului sau părul. Evitați pozele în care purtați uniformă. Dacă purtați în mod constant perucă, aparat auditiv sau ochelari prescriși sau orice alt articole asemănător, atunci fotografia trebuie făcută în timp ce le purtați. Nu purtați ochelari de soare sau orice alt tip de lentile colorate. Doar urmând acești pași simpli, puteți fi siguri că obțineți viza pentru Vietnam într-un mod simplu. Această metodă de obținere a vizei pentru Vietnam devine din zi în zi mai populară.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.