Current time in Vietnam:
Romanian

Procedura pentru obținerea vizei pentru Vietnam online

Concret, în 24 de ore de la efectuarea plății pentru serviciile noastre, vă vom trimite scrisoarea de aprobare cu care puteți obține viza pentru Vietnam la sosirea pe aeroport. Vă rugăm să ne trimiteți email la info@vietnamimmigration.com în cazul în care nu primiți scrisoarea de aprobare în 24 de ore.

Iată în continuare procedura:

Pasul 1

După ce ne trimiteți aplicația pentru viză online prin site-ul nostru www.vietnamimmigration.com, veți primi confirmarea de primire a aplicației dumneavoastră.

Apoi, vă vom trimite cererea de plată în maxim 1 oră după ce  analizăm aplicația dumneavoastră pentru viză, pentru a fi siguri că aceasta va fi aprobată. Acceptăm plata prin card de credit, Paypal, Western Union sau transfer bancar.

Pasul 2

În 24 de ore de la efecturea plății, vă vom trimite o scrisoare de aprobare cu un cod, necesară pentru ridicarea vizei la sosirea în aeroportul din Vietnam (din orașele Ho Chi Minh, Hanoi, Cam Ranh sau Danang). Scrisoarea de pre-aprobare în format JPEG sau PNG sau PDF vă va fi trimisă prin atașament la un email. Vă rugăm să ne trimiteți un email la info@vietnamimmigration.com în cazul în care nu primiți scrisoarea de aprobare în 24 de ore.

Pasul 3

După primirea scrisorii de aprobare, trebuie să o printați pentru a o putea arăta la îmbarcarea în avion și apoi să vă ridicați viza din aeroporturile din Vietnam, orașele Ho Chi Minh, Hanoi sau Danang. Fără scrisoarea de aprobare, nu puteți intra în Vietnam pentru a vă ridica viza.

Vă rugăm să pregătiți 2 fotografii tip pașaport de dimensiuni 4×6 cm + bani cash în dolari pentru a plăti la aeroport taxa de timbru sau taxa de imigrare– 45 $ pentru viza cu o singură intrare sau 65-95$ pentru o viză cu intrări multiple.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.