Current time in Vietnam:
Romanian

Viză pentru Vietnam cu o singură intrare sau cu multiple intrări?

Ați decis să vizitați Vietnamul împreună cu familia sau cu prietenii și ați plănuit să stați pentru câteva luni sau chiar și mai mult. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aplicați pentru viza pentru Vietnam și ați decis să aplicați prin Viza Vietnameză Online. Nu uitați că în acest mod puteți avea viza la sosirea pe Aeroportul Internațional din Vietnam.

Ați procesat viza pentru Vietnam prin site-ul lor online și ați primit scrisoarea de pre-aprobare, pe care va trebui să o printați, căci trebuie să o arătați la aeroport, pentru a putea obține pașaportul cu viza ștampilată care să vă permită intrarea în Vietnam.

Mai întâi de toate, trebuie să decideți pentru ce tip de viză doriți să aplicați. Viza Vietnameză Online oferă două tipuri de viză: viza cu o singură intrare și viza cu intrări multiple, între care trebuie să alegeți pentru a aplica.

Dacă nu doriți să părăsiți Vietnamul în intervalul de timp stipulat de viză, viza cu o singură intrare este cea potrivită pentru dumneavoastră. Puteți să aplicați pentru o viză valabilă o lună, cu o singură intrare. Acest lucru înseamnă că veți dispune de 30 de zile. Nu puteți să ieșiți din țară înainte de data expirării indicate de viză, deoarece valabilitatea ei se pierde. De exemplu, după 25 de zile de ședere, decideți să mergeți în țara vecină, Lao. Odată ce părăsiți Vietnamul, nu veți mai putea să vă întoarceți în țară, deși viza a fost eliberată pentru 30 de zile.

Prin urmare, dacă aveți în plan să treceți prin mai multe țări, este recomandat ca viza pentru Vietnam să fie o viză cu multiple intrări. Cu acest tip de viză, aveți dreptul să mergeți în afara țării. De exemplu, dacă v-ați plictisit să stați în Vientam și doriți să faceți cumpărături în Thilanda, Cambodgia sau Lao sau într-o altă țară vecină, nu trebuie să vă îngrijorați că ați părăsit Vietnamul, din moment ce aveți o viză cu multiple intrări și nu veți fi deranjat de ofițerii de la birourile de Imigrare vietnameze la întoarcerea în Vietnam.

Deci, acum știți despre tipurile de viză pentru Vietnam, cu pivilegiile și cu limitele lor. Va fi cel mai bine pentru dumneavoastră să aplicați pentru o viză pentru Vietnam cu multiple intrări.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.