Current time in Vietnam:
Romanian

Viza pentru Vietnam ștampilată la aeroport

Călătoria într-o țară cu care nu sunteți familiarizat v-ar putea da un oarecare scepticism. Poate că nu aveți timp suficient ca să vă urmați planul. Iată de ce, dacă planificați să vizitați o țară precum Vietnam, Viza Vietnameză Online vă poate fi de un mare ajutor, în special în obținerea vizei pentru Vietnam. Partea cea mai bună este că, odată ce aplicați pentru viza online, viza pentru Vietnam vă va fi oferită imediat după ce ați coborât din avion. Acest lucru presupune bineînțeles să urmați câteva instrucțiuni oferite de site-urile online.

Sunt o mulțime de lucruri de care cei mai mulți dintre călători se îngrijorează, mai ales dacă este pentru prima dată când fac planuri de a vizita o țară unde nu au mai fost. Acest lucru este de înțeles și unul dintre aceste sfaturile care vi se oferă de obicei este despre locul de unde puteți obține viza ștampilată.

Dacă plănuiți să vizitați Vietnamul pe calea aerului, veți obține cu siguranță viza ștampilată la aeroport. Dacă plănuiți să vizitați țara cu alt mijloc de transport, trebuie să contactați și să întrebați la Viza Vietnameză Online cum puteți obține viza ștampilată pentru Vietnam.

Pe de altă parte, dacă veniți cu avionul, atunci puteți obține viza chiar acolo, imediat după debarcarea la aeroport. Trebuie să aveți pregătită scrisoarea de pre-aprobare pe care ați obținut-o prin site-ul lor, împreună cu pașaportul. Veți fi direcționat către locul de eliberare a vizelor din aeroportul internațional, unde vi se va cere scrisoarea de pre-aprobare. După câteva minute, odată ce a fost verificată și confirmată scrisoarea, ei vă vor permite intrarea în țară, punând viza pe pașaport.

Amintiți-vă întotdeauna să aveți bani cash pentru a plăti taxa de timbru. Nu puteți folosi cardul de credit și nu există bacomate în aeroport. Deci, pentru a evita problemele și pentru a nu fi reținut din călătoria dumneavoastră, este bine să aveți la îndemână suma exactă de bani.

Pentru mai multe informații, precum cât este taxa de care aveți nevoie, vizitați site-ul Viza Vietnameză Online, unde puteți întreba orice și care vă va ghida în ceea ce să faceți când planificați să vizitați Vietnamul.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.