Current time in Vietnam:
Romanian

Vietnam Viza online

Ne referim la aplicarea pentru viza pentru Vietnam prin email sau trimițând formularul online. Reprezentantul agenției va trimite cererea dumneavoastră pentru viză la Departamentul de Imigrare din Vietnam, pentru a primi scrisoarea de aprobare cu care puteți obține viza la sosirea pe aeroporturile internaționale din Vietnam.

Când primiți scrisoarea de aprobare pentru ridicarea vizei la sosirea pe aeroporturile din Vietnam, veți vedea în scrisoarea de aprobare numele reprezentantului autorizat care este responsabil de viza dumneavoastră. Numele reprezentantului din scrisoarea de aprobare va responsabiliza Departamentul de Imigrare din Vietnam în orice problemă pe care o puteți întâmpina.

Puteți să aplicați online pentru a obține scrisoarea de aprobare necesară pentru ridicarea vizei la sosire la aeroport la www.vietnamimmigration.com (acceptăm card de credit, Paypal sau transferuri bancare) sau la info@vietnamimmigration.com, pentru mai multe detalii.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.