Current time in Vietnam:
Romanian

Formularul pentru viză Vietnam

Este vorba despre formularul pe care trebuie să-l completați pentru a obține viză la sosirea la aeroport. Viza pentru Vietnam este disponibilă la punctul de eliberare a vizelor.

Când ajungeți pe aeroportul din Vietnam trebuie să mergeți mai întâi la punctul de eliberare a vizelor. Aici, vi se cere să completați și să semnați formularul pentru primirea vizei la sosire.

Vă rugăm să ne trimiteți email la info@vietnamimmigration.com dacă doriți să primiți formularul de viză necesar ca să obțineți viză pentru Vietnam  la sosirea pe aeroport. Puteți completa și semna acest formular în avans, pentru a salva din timp la sosire.

Nu uitați să printați scrisoarea de aprobare a vizei la sosirea pe aeroportul din Vietnam. Veți avea probleme dacă nu puteți arăta scrisoarea de aprobare pentru viză.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.