Current time in Vietnam:
Romanian

Aplicația pentru viză Vietnam

Există 2 moduri în care puteți trimite aplicația pentru viza pentru Vietnam.

Puteți trimite aplicația pentru viză direct la ambasada vietnameză sau la consulatul vietnamez, dacă doriți să primiți viza înainte de a intra în Vietnam, prin aeroporturile din Vietnam.

Sau puteți aplica online pentru viza pentru Vietnam, la noi, dacă doriți să primiți viza la sosirea pe unul din aeroporturile vietnameze. Noi vă vom trimite cererea pentru obținerea scrisorii de aprobare la Departamentul de Imigrare din Vietnam.

Asigurăm scrisoarea de aprobare pentru ridicarea vizei la sosirea doar pe aroporturile din Vietnam. Vă rugăm să contactați ambasada sau consulatul vietnamez dacă nu doriți să intrați în Vietnam pe  calea aerului.

În mod normal, răspundem solicitărilor dumneavoastră în 1-2 ore lucrătoare de la primirea ei, prin email. Vă rugăm să ne contactați la info@vietnamimmigration.com, dacă nu primiți niciun răspuns în 2 ore.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.