Current time in Vietnam:
Romanian

Viză de intrare în Vietnam

Călătorii trebuie să aplice pentru viza de intrare în Vietnam dacă vor să intre în Vietnam pentru a călători. Cetățenilor posesori de pașaport din următoarele țări nu li se cere viză de turist pentru a călători în Vietnam: Thailanda, Philippine, Malaezia, Singapore, Indonezia, Myanmar, Cambodgia, Brunei și Laos, pe o durată de 30 de zile. Vă rugăm să aplicați pentru viză de intrare în Vietnam dacă doriți să stați mai mult decât această perioadă.

Posesorilor de pașaport din Japoni, Korea de Sud, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda și Rusia nu li se cere viză de intrare în Vietnam pentru a călători în Vietnam, pe o perioadă de 15 zile. Vă rugăm să aplicați pentru viză de intrare în Vietnam dacă doriți să stați mai mult de acesstă perioadă.

Cetățenii celorlalte țări care nu au fost menționate aici trebuie să aplice pentru viză de intrare în Vietnam, pentru a evita problemele în timpul călătoriei prin Vietnam.

Există 2 posibilități de a obține viză de intrare în Vietnam:

1)Aplicați pentru viza pentru Vietnam la o ambasadă vietnameză sau la un consulat vietnamez disponibil în țara dumneavoastră;

2) Aplicați online la o agenție autorizată pentru a obține scrisoarea de aprobare a ridicării vizei la sosirea pe un aeroport internațional din Vietnam. Scrisoarea de aprobare este scrisoarea aprobată de Departamentul de Imigrare din Vietnam (guvernul vietnamez), care vă permite să vă ridicați viza la sosirea pe aeroportul din Vietnam. Reprezentantul care adună informațiile dumneavoastră personale necesare pentru viza de intrare în Vietnam le trimite apoi la Biroul de Imigrare din Vietnam (birou guvernamental vietnamez), pentru a obține scrisoarea de aprobare pentru dumneavoastră. Vă rugăm să ne trimiteți email la info@vietnamimmigration.com dacă doriți să obțineți o scrisoare de aprobare a vizei de intrare în Vietnam la sosirea pe aeroportul din Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.