Current time in Vietnam:
Romanian

Sfaturi utile pentru a obține viza pentru Vietnam rapid și ușor

Pentru a vizita o țară străină aveți nevoie de viză, iar dacă plănuiți să vizitați Vitnamul aveți cu siguranță nevoie de o viză de intrare. Pentru a obține viza trebuie să mergeți la ambasada vietnameză și să începți procesul de obținere a vizei. Puteți de asemenea să obțineți viza pe internet; există câteva site-uri care oferă vize pentru Vietnam pe internet. În procesul de obținere a vizei online, trebuie să completați anumite formulare și să plătiți câteva taxe. Recent, a fost introdus în Vietnam un nou program ușor și convenabil, numit Viza la Sosire. Acest proces are nevoie de o aplicație aprobată la Departamentul de Imigrare din Hanoi și este de ajutor acelor oameni care doresc să evite un procedeu birocratic complex. Iată câteva sfaturi care trebuie urmate în procesul de obținere a vizei pentru Vietnam.

  • Dacă sosiți cu o singură zi înainte de data aprobată și dacă plecați după o zi de la data expirării vizei, nu veți întâmpina nicio problemă. Totuși, puteți face acest lucru doar dacă obțineți aprobarea de la companiile aeriene.
  • Dacă scrisoarea dumneavastră sau viza conțin câteva mici greșeli, acestea ar putea fi acceptate, dar este foarte important să verificați fiecare detaliu cu multă grijă și să vă asigurați că fiecare detaliu este corect, astfel încât să nu întâmpinați nicio problemă la sosirea peaeroportul vitnamez.
  • În Vietnam, regulile și reglementările privind viza se schimbă în mod constant; prin urmare, trebuie să vă informați despre noile reguli și reglementări privind viza pentru Vietnam. Puteți să vă prelungiți viza în Vietnam, dar nu puteți face acest lucru în timpul desfășurării congresului partidului.
  • Prelungirea  vizei pentru Vietnam poate fi efectuată sub o săptămână în continuarea vizei, iar dacă vreți să stați mai mult de trei prelungiri, trebuie să obțineți o nouă viză pentru Vietnam. Taxa de prelungire a vizei variază de la optsprezece la treizeci de doalri.
  • În orice caz, dacă sunteți scutit de viza pentru Vietnam, dar trebuie să stați în Vietnam mai mult, atunci va trebui să plătiți taxe suplimentare, care se încadrează între cincizeci și șaizeci de dolari. Nu uitați de acest lucru atunci când vă planificați vizita în Vietnam.
  • Țineți cont să aplicați pentru viza pentru Vietnam cu 1-2 săptămâni înainte, pentru a evita orice problemă pe partea cealaltă.

Amintiți-vă aceste sfaturi atunci când o să vizitați Vietnamul și o să aveți o vizită fără probleme.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.