Current time in Vietnam:
Romanian

Modul perfect de a obține viza pentru intrarea în Vietnam

Dacă doriți să obțineți viza pentru Vietnam, viza la sosire este una dintre căile perfecte pentru dumneavoastră de a aplica online, dacă veți călători pe calea aerului. Nu mai e nevoie să vă confruntați cu probleme aparent fără sfârșit și cu proceduri  îndelungate și nu veți avea taxe suplimentare. Pe lângă faptul că programul este și legitim, fiind susținut de Departamentul de Imigrare din Vietnam. Trebuie doar să efectuați câteva lucruri de bază împreună cu serviciul pentru viza pentru Vietnam, aplicând online. Cele patru etape necesare în aplicația dumneavoastră vă vor lua doar două zile lucrătoare, cu excepția cazurilor de urgență când o singură zi este suficientă pentru a finaliza munca. Pe lângă completarea formularului pentru viză, trebuie să plătiți taxa pentru servicii pentru a obține scrisoarea de aprobare și în final veți obține viza la sosire. Lucrul cel mai important este să completați formularul de aplicație cu toate detaliile personale și să-l trimiteți din timp prin email.

În al doilea rând trebuie să confirmați informațiile  și să plătiți taxele pentru servicii; veți obține confirmarea formularului trimis cu succes. Taxa de servicii este plătită de obicei prin card de credit cu opțiuni de plată Gate2shop. Plata poate fi efectuată prin VisaCard, MasterCard, DinnersCards, SwitchCards sau SoloCards sau Paypal. În cele din urmă toate informațiile vor ajunge direct la Departamentul de Imigrare din Vietnam, cu scopul de a primi aprobarea sub forma unei scrisori. Veți fi notificat prin email, iar scrisoarea de aprobare pentru viză va fi trimisă după o perioadă de două zile.

Ulterior, cu scopul de a obține viza pentru Vietnam, trebuie să  aveți scrisoarea la sosirea pe aeroportul din Vietnam, în formă printată. Compania pentru Viză obține scrisoarea de aprobare originală de la Departamentul de Imigrație din Vietnam. Deși scrisoarea dumneavoastră de aprobare este pe tonuri gri, este acceptată ca urmare a faptului că Departamentul de Imigrare monitorizează îndeaproape ecranul și verifică aplicația dumneavoastră.

În concluzie, dacă sunteți pe cale să primiți viza ștampilată, nu trebuie să vă îngrijorați de nimic. La sosirea pe aeroportul din Vietnam trebuie să obțineți viza ștampilată pe pașaport, pe care îl arătați la locul de eliberare a  vizelor, completând un formular pentru viză, căruia îi atașați fotografiile, și plătind taxa pentru timbru la ofițerul de la Imigrare. Taxele variază în funcție de durata șederii. Există multe site-uri pe care puteți găsi cele mai corecte, actualizate și autentice informații. Aceste site-uri vă oferă o imagine de ansamblu, făcând totul mult mai ușor. Viza pentru Vietnam a devenit foarte ușor de obținut și simplul proces care tocmai a fost explicat vă poate ține la distanță de orice dificultate în obținerea vizei.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.