Current time in Vietnam:
Romanian

Cel mai nou mod de a obține viza pentru Vietnam

Cel mai nou mod de a obține viza pentru Vietnam este prin site-urile online. Această facilitate este disponibilă doar acelora care călătoresc pe calea aerului. Pentru această procedură trebuie să intrați online pe un site pentru servicii de viză vietnameză și să urmați patru pași care vă vor garanta că veți obține viza la sosirea pe orice aeroport internațional din Vietnam. Întregul proces poate fi completat în 2 zile, iar în cazuri de urgență el poate fi gata chiar într-o zi.

Primul pas presupune completarea formularului de aplicație pentru viză, pe care îl puteți foarte ușor descărca de pe site. Completați cu grijă formularul, oferind toate detaliile, și trimiteți-l prin email la serviciul de viză pe care doriți să-l folosiți. Următorul pas presupune confirmarea informațiilor pe care le-ați furnizat în formularul de aplicație și plătirea taxei pentru servicii. Această taxă se plătește printr-o terță parte de încredere, cum ar fi Paypal, Western Union sau Xoom. Aceste servicii vă vor păstra banii în siguranță. Veți primi apoi o informație că aplicația dumneavoastră a fost cu succes trimisă prin email în atenția companiei. Informațiile pe care le-ați furnizat sunt apoi trimise Departamentului de Imigrare din Vietnam pentru obținerea scrisorii de aprobare.

Pasul final presupune obținerea vizei ștampilate pe pașaport. După sosirea la aeroport vi se cere să completați un formular pentru viză cu toate detaliile, atașând fotografiile și plătind taxa pentru viza care va fi ștampilată de ofițerul de la imigrare. Suma taxei de timbru cerută este în concordanță cu tipul de viză pentru care ați aplicat. Vizele pot fi pe durata unei luni, trei luni, vize cu o singură intrare sau vize cu intrări multiple. Scrisoarea de aprobare trebuie păstrată cu grijă.

Când aplicați penrtu o viză oline pentru Vietnam amintiți-vă să aveți următoarele lucruri la dumneavoastră: două fotografii tip pașaport, făcute în mod ideal în ultimele șase luni. Fotografiile pot fi alb-negru sau color. Imaginea trebuie să fie frontală, prezentând întreaga față, pe un fundal alb închis sau alb deschis. Trebuie să purtați o ținută normală, fără pălărie care să obstrucționeze linia părului sau părul. În cazul în care purtați în mod normal ochelari prescriși de medic, perucă sau aparat auditiv, acestea trebuie purtate în fotografii.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.