Current time in Vietnam:
Romanian

Câteva sfaturi pentru obținerea vizei pentru Vietnam

Ați procesat în sfârșit viza pentru Vietnam printr-un site de obținere a vizei online. Sunteți în sfârșit hotărât să explorați țara și să vă bucurați de o aventură a vieții în această micuță țară care este Vietnam.

Chiar dacă totul este pregătit și știți că în sfârșit veți călători în Vietnam, trebuie totuși să vă amintiți că e nevoie să plătiți taxa pentru timbru. Nu puteți intra în Vietnam fără pașaportul ștampilat de către ofițerul de la Imigrare. Exact ca și în cazul altor țări, trebuie să plătiți taxa de timbru. Ștampilarea este confirmarea că ați fost de acord cu intrarea în Vietnam. În cazul în care nu aveți viza ștampilată pe pașaport, veți fi cu siguranță trimiși înapoi acasă și vi se va refuza intrarea în această țară.

Așadar, cât de mare este taxa și unde poate fi plătită? Atunci când veți debarca, treceți pe la locul de eliberare a vizelor din aeroport. Aici va trebui să plătiți o anumită sumă, în funcție de tipul de viză pentru care ați aplicat în primele etape.

Pentru mai multe informații despre sumele sau tarifele pe care trebuie să le plătiți, vizitați Viza Vientameză Online, unde veți  găsi diferitele sume pe care trebuie să le pregătiți la debarcarea din avion.

Asigurați-vă că aveți bani cash pentru taxă, deoarece nu puteți plăti prin card de credit și nu veți găsi în interiorul aeroportului niciun bancomat.

Așadar, dacă doriți să aveți o călătorie plăcută și interesantă, încercați să obțineți viza pentru Vientam online. Nu mai trebuie să faceți tam-tam din acest lucru. Înainte de urcare în avion, asigurați-vă că dețineți suma exactă necesară taxei de timbru, pentru a vă asigura că nu veți fi reținut la aeroport și că totul va fi la fel de bine pe cât vă doriți.

Este bine ca înainte de a decide să mergeți în Vientam, să vă interesați și să întrebați despre tot ce vă trebuie pe site-ul  Viza Vietnameză Online. Acesta este cea mai bună opțiune, în loc să vă asumați riscul de a intra într-o țară fără a avea nicio idee despre ceea ce trebuie făcut în acel loc. Acest lucru va face călătoria și vacanța dumneavoastră plăcute.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.