Current time in Vietnam:
Romanian

întrebări despre obținerea unei vize din Vietnam

Doriți să ajungeți în Vietnam și aveți întrebări legate de obținerea vizei? Dacă da, atunci puteți afla că în prezent nu mai este atât de dificil să obțineți viza pentru Vietnam. Dacă doriți să evitați procedurile lungi  de obținere a vizei, atunci ar trebui să încercați să obțineți viza la sosire. Acesta este un proces legal și aprobat de Departamentul de Imigrare al Vietnamului. Așadar, puteți foarte ușor să vă ridicați viza la aeroportul intrernațional din Vietnam.

Este important de știut care  cetățeni au nevoie de viză pentru a vizita Vietnamul. Iată o listă pe care puteți verifica pentru a vedea dacă aveți sau nu nevoie de viză.

  • Dacă sunteți ceățean din Thailanda, Singapore, Indonezia sau Lao, atunci nu aveți nevoie de viză pentru vizită, în termen de  30 de zile.
  • Dacă sunteți ceățean din Philippine, atunci nu aveți nevoie de viză pentru vizită, în termen de  21 de zile
  • Dacă sunteți cetățean din Brunei, Rusia, Japonia, Korea sau Țările Scandinave, atunci nu aveți nevoie de viză pentru vizită, în termen de  15 de zile, și cu bilet dus-întors.
  • Cetățenii din Myanmar, Timor-Leste și Cambodgia trebuie să aplice pentru viză.

Există două moduri de a obține viza. Prima modalitate este aceea de a aplica la o ambasadă, înainte de a veni în Vietnam. Este mai bine să obțineți ștampila cu ajutorul unei scrisori de pre-aprobare, care se obține ușor printr-o agenție de turism, în schimbul unei mici taxe. Cealaltă modalitate este de a completa formularul online pentru a obține viza la sosire. Există multe site-uri care vă pot ajuta să completați accest formular online.

Există două tipuri de taxe pe care trebuie să le plătiți pentru a obține viza pentru Vietnam, taxa pentru timbru și taxa pentru servicii. Taxa pentru servicii este taxa cerută pentru obținerea scrisorii de pre-aprobare. Aveți nevoie de această scrisoare pentru a putea să vă ridicați viza la sosire. Taxa de timbru se va plăti cu bani cash atunci când vă veți ridica viza, la aeroportul din Vietnam. Taxa depinde de ceea ce vreți să obțineți.

Puteți obține ajutor aplicând pentru viză pe un site precum www.vietnamimmigration.com , unde veți găsi informații complete despre proceduri, taxe și alte lucruri. Asemenea site-uri  au servicii de relații cu clienții, pentru a-i ajuta pe oamenii care doresc să obțină viza pentru Vietnam. Pe aceste site-uri puteți să urmați doar câteva etape simple atunci când aplicați pentru viză. Completați formularul pentru viză, care este disponibil online. Formularul este simplu și se completează imediat. După completarea formularului, verificați, confirmați și plătiți taxa prin card de credit sau card de debit. Plata se face foarte simplu, exact ca atunci când cumpărați online. După ce ați plătit taxa, veți primi scrisoarea de aprobare pentru viză, în 2 zile lucrătoare. Trebuie să aveți această scrisoare de pre-aprobare la dumneavoastră, pentru a obține viza ștampilată atunci când veți ajunge pe pământul vietnamez, la aeroport.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.