Current time in Vietnam:
Romanian

Metode online de a obține viza pentru intrarea în Vietnam

Pentru o călătorie în Vietnam cerința principală este o viză pentru Vietnam. Nu este semnificatică, dar este este prima sarcină de care trebuie să țineți cont. Vizele sunt eliberate de ambasadele vietnameze sau de consulatele vietnameze. Vizele de turist mai pot fi eliberate și de câteva birouri din străinătate ale companiilor aeriene din Vietnam.  Noul mod de a obține viza pentru  Vietnam este obținerea vizei la sosire. Principalul mijloc  de a oferi viza online este acela de a ajuta numărul de călători să obțină viza pentru a călători în Vietnam. Trebuie doar să colaborați cu un serviciu de vize. În acest fel, obținerea unei vize de intrare devine mult mai ușoară. Timpul de procesare a vizelor este de două zile.

Există câțiva pași și câteva cerințe care trebuie îndeplinite pentru viza pentru Vietnam. Mai întâi de toate trebuie completat formularul online de aplicație, în care sunt incluse toate datele personale. Acesta trebuie trimis serviciului la care ați apelat prin email. Următorul pas este acela de a plăti taxa pentru servicii, iar acest lucru confirmă faptul că aplicația a fost trimisă cu succes. Plata se poate realiza prin diferite modalități. Informațiile vor fi trimise la Departamentul de Imigrare pentru Vietnam. După două zile lucrătoare veți primi o scrisoare de aprobare a vizei prin email. Trebuie să aveți această scrisoare la dumneavoastră atunci când călătoriți spre Vietnam, pentu a fi arătată la Departamentul de Imigrare. Ajunși la aeroportul din Vietnam, veți obține viza ștampilată pe pașaport, plătind o taxă de timbru către oficiul de imigrare.

Dacă aplicați pentru o viză la sosire, trebuie să aveți câteva lucruri la dumneavoastră. Fotografiile tip pașaport, făcute cu circa 6 luni înainte. Fotografiile pot fi alb-negru sau color, să surprindă fața în întregime, pe un fundal alb închis. Nu trebuie să aveți pălărie pe cap care ascunde linia părului sau părul. Nu trebuie să purtați uniformă, fiind permisă doar ținuta religioasă. Dacă purtați aparat auditiv, perucă, ochelari sau alte articole asemănătoare prescrise de medic, ele trebuie purtate în momentul fotografiei.

De la o țară la alta, taxele și timpul de procesare pentru viză pot varia. Există numeroasecompanii care oferă servicii de obținere a vizei la sosire. Acodul unor companii private cu guvernul vietnamez permite obținerea unei scrisori de aprobare cu care puteți să vă ridicați viza. Pentru toate aceste servicii, companiile solicită anumite taxe. Puteți de asemenea apela la ajutorul unei agenții de turism care să vă obțină viza sau puteți folosi metodele online de obținere a vizei. Obținerea vizei la sosire este cel mai sigur, mai ieftin , mai ușor mod, care economisește timp și bani.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.