Current time in Vietnam:
Romanian

Obținerea online a vizei pentru Vietnam este simplu și ușor

Dacă plănuiți să călătoriți în Vietnam sau în orice altă țară, primul lucru la care trebuie să vă gândiți este viza. Obținerea vizei este un proces îndelungat, care necesită timp și implică multă complexitate. Pentru a evita obstacolele, puteți aplica la un serviciu online de obținere a vizei pentru Vietnam. Procedura este simplă și rapidă. Nimeni nu trebuie să mai alerge până la ambasada vietnameză pentru a obține viza. Tot ce trebuie să facă este să aplice pentru viza la sosire, ceea ce înseamnă că viza va putea fi ridicată atunci când ajunge în aeroport. Există câteva instrucțiuni care trebuie urmate pentru a putea obține viza.

Mai întâi, trebuie completate toate infrmațiile personale, numele complet, data nașterii, sexul, numărul de pașaport, naționalitatea, durata șederii, tipul vizei (cu o singură intrare sau cu intrări multiple), regimul de acordare a vizei (normal sau de urgență), referințele de zbor și locul sosirii (cele mai importante aeroporturi sunt Noi Bai (din Hanoi) și Tan Son Nhat (din Ho Chi Minh). Se poate completa formularul disponibil pe Vietnamvisa.com și trimte prin email.

După completarea formularului, al doilea pas presupune confirmarea informațiilor, astfel încât viza să poată fi procesată, și plătirea taxelor pentru servicii. Pentru acest lucru, veți primi un email care vă va confirma cererea dumneavoastră pentru viză. În cazul în care nu primiți email-ul de confirmare a vizei la sosire, puteți contacta biroul prin email. Citiți cu atenție instrucțiunile de plată înainte de a plăti pentru servicii. Instrucțiunile oferite pe site sunt valabile doar pentru taxa pentru serviciu.

Datele dumneavoastră personale și toate informațiile cerute vor fi trimise la Departamentul de Imigrare din Vietnam și de la ei veți primi scrisoarea de aprobare, după efectuarea plății. Cei care solicită vizele prin serviciile de obținere a vizei la sosire primesc scrisoarea de aprobare prin email. Scrisoarea le este trimisă de la Departamentul de Imigrare. Informațiile despre călătorie sunt trimise mai departe la baza de date al Departamentului de Imigrare la sosirea pasagerilor la aeroport. Călătorul trebuie să aibă scrisoarea de aprobare primită de la Departamentul de Imigrare, în formă printată.

Pasul final presupune obținerea vizei. Scrisoarea de aprobare a vizei este foarte importantă și călătorul trebuie să o arate de două ori. Prima dată, la compania aeriană din propria țară, apoi la biroul de imigrare din Vietnam. Călătorul trebuie să aibă toate documentele necesare și să obțină viza ștampilată de căre ofițerul de la imigrare. Acesta trebuie să ștampileze viza pe baza scrisorii de aprobare a călătorului, acesta trebuie să completeze formularul de intrare – ieșire, iar întreg procesul poate fi considerat finalizat.

Așadar, obținerea online a vizei pentru Vietnam  este un proces simplu. Oricând planificați o călătorie către Vietnam, alegeți opțiunea online.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.