Current time in Vietnam:
Romanian

Obținerea vizei pentru Vietnam este acum posibilă în doar 24 de ore

www.vietnamimmigration.com a anunțat că poate furniza viza pentru Vietnam în doar 24 de ore. Aplicanții pot să completeze cererea express de procesare a vizei. Acest lucru este ideal pentru cei care trebuie să viziteze Vietnamul pentru o călătorie de urgență.  Această facilitate este disponibilă șapte zile pe săptămână, douăzeci și patru de ore pe zi, chiar și în zilele de sâmbătă și duminică sau în zilele de sărbătoare. ”Procesul de urgență este disponibil în prezent doar prin email și nu prin telefon. Obținerea unei vize pentru Vietnam este un proces complex și costisitor, prin urmare este foarte important să înțelegem corect cererea dumneavoastră. Să vezi detaliile într-un email fac lucrurile mai clare”, a spus purtătorul de cuvânt de la www.vietnamimmigration.com

Pe lângă serviciul de vize express, compania este de asemenea specializată în a furniza e-visa. Tot ceea ce i se cere aplicantului să facă este să completeze formularul online, să plătească o taxă și să primească o scrisoare de aprobare în 2 zile lucrătoare. El poate apoi să obțină viza șatampilată la aeroport, în punctul de eliberare a vizei.

”Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu informațiile furnizate care pot fi violate. Site-ul este complet protejat și nu există absolut nicio șansă ca datele să fie compromise”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

La sfârșitul procesului, aplicanților li se cere să plătească taxa pentru serviciu și taxa de timbru. Taxele sunt flexibile și depind mult de dimensiunea grupului. De exemplu, un grup mai mare de 10 persoane va avea mai puțin de plătit. ”Cunoaștem legile și cultura din Vietnam și suntem conștienți de reglementările care guvernează procesul. Cu mai bine de 10 ani de experiență în acest domeniu, suntem capabili să vă ajutăm în obținerea vizei.”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Datorită deschiderii economice a Vietnamului, există o mulțime de oportunități pentru persoanele care doresc să facă afaceri în această țară. Oamenii nu mai trebuie să aștepte zile în șir pentru a primi viza. În prezent, o poate primi imediat prin această scrisoare de aprobare care conține un cod cu care își pot ridica viza la sosirea pe aeroporturile internaționale din Vietnam. Viza Vietnam com folosește acest sistem pentru a ajuta aplicanții să intre în Vietnam.

Despre Viza Vietnam Com Compania are o experiență de mai bine de 10 ani în asigurarea vizelor pentru cei care vor să viziteze Vietnamul. Aceste vize pot fi asigurate prin scrisori pre-aprobate cu care vizele pot fi ridicate la aeroportul internațional Tan Son Nhat din Ho Chi Minh (Saigon), aeroportul internațional Noi Bai din Hanoi, aeroportul internațional Cam Ranh din Nha Trang sau aeroportul internațional Danang din Danang.

Pentru a afla mai multe,  vizitați www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.