Current time in Vietnam:
Romanian

Obținerea vizei pentru Vietnam din confortul propriei case

Vietnam și-a deschis ușile către întreaga lume, și astfel obținerea online a vizei pentru Vietnam a fost un mare beneficiu pentru cei care iubesc să călătorească. De data aceasta, ei nu trebuie să se mai îngrijoreze în legătură cu faptul că pașaportul le va fi luat sau să aștepte pentu a li se ștampila viza înainte de a intra propriu-zis în Vietnam. Viza pentru Vietnam poate fi acum ușor de obținut și procesat, chiar din confortul propriei case. Completarea formularelor și plata pentru obținerea vizei pot fi făcute acum prin Viza Vietnameză Online, și nu e nevoie să fiți prezenți,  pentru ca viza să fie procesată și aprobată.

Una din taxele pe care trebuie să le plătiți este taxa pentru servicii. Ce este taxa pentru servicii și pentru ce este? Este cu adevărat necesar să plătiți înainte ca viza pentru Vietnam să fie aprobată?

Răspunsul este afirmativ, taxa petru serviii este plata pentru pregătirea scrisorii dumneavoastră de pre-aprobare. Nu dumneavoastră în persoană veți fi cel care va depune actele și va aplica. La sosirea pe aeroportul internaționale din Vietnam vă va fi oferită viza de către un ofițer. Iată de ce, odată ce folosiți serviciile Viza Vietnameză Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să obțineți scrisoarea de aprobare, să vă îmbarcați pentru Vietnam și viza vă va aștepta la aeroportul internațional din Vietnam. Salvați-vă de la așteptare și de la statul la coadă și aplicați pentru scrisoare.

Această scrisoare de pre-aprobare este importantă din moment ce nu puteți intra în Vietnam fără ea. Veți fi trimis înapoi în țara dumneavoastră imediat. Această scrisoare poate fi obținută printr-o agenție de turism sau aplicând pe internet pentru o viza pentru Vietnam. Site-ul vă cere doar să plătiți taxa de serviciu și veți avea scrisoarea de pre-aprobare fără nicio problemă. Sumele pentru serviciu pot fi cunoscute prin intermediul site-ului Viza Vietnameză online. Veți avea așadar timp suficient să vă pregătiți suma necesară obținerii scrisorii de pre-aprobare cu care să puteți călători în Vietnam. Prin urmare, de ce să vă îngriorați când totul poate fi făcut chiar din confortul propriei case. De la tranzacții și până la modurile de plată pe care le doriți, aveți totul la vârful degetelor.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.