Current time in Vietnam:
Romanian

Obținerea vizei vietnameze la sosirea pe aeroport

Este esențial să aveți o viză atunci când călătoriți într-o țară străină. În prezent, nu mai este atât de dificil să obțineți viza, din moment ce birourile de vize fac acest lucru într-un termen de maxim cincisprezece zile. Acest lucru se aplică tuturor țărilor, prin urmare și Vietnamului. Viza pentru Vietnam se obține foarte ușor, cu condiția ca persoana în cauză să ofere informațiile necesare corecte birourilor de vize. Procedurile sunt destul de eficiente și oricine trebuie să le facă așa cum este recomandat de lege. Nimeni nu ar trebui să intre în probleme inutile mergând într-o țară străină fără viză. Sosirea cuiva într-o țară trebuie să fie plăcută, pentru a putea să petreacă restul șederii la fel.

Pentru cei care călătoresc pe calea aerului, este necesar să dețină o viză cu detalii precum numele, sexul, data nașterii, naționalitatea și numărul de pașaport. Aceste detalii sunt necesare pentru a fi trecute în formularul de aplicație pentru viză, care poate fi descărcat de pe internet. Îndată ce o persoană obține formularul online, trebuie să-l competeze corect și apoi, cu documentele corecte, să le depună la biroul de vize.  Persoana în cauză trebuie să completeze corect aceste informații cu mult timp înainte, pentru a putea avea timp suficient la dispoziție înainte de a trece dintr-o țară într-alta. Trebuie evitate trecerea în grabă dintr-un loc în altul, precum și plata taxelor în ultimul minut.

Toate procedurile de obținere a vizei pentru Vietnam pot fi efectuate online, plătind o mică taxă pentru serviciu, iar persoana în cauză trebuie să fie sigură de confirmarea scrisorilor pe care le primește de la oficiu, după completarea fiecărei etape a procesului. Ea trebuie să plătească taxa pentru servicii doar după ce se asigură că toate procedurile au fost cu succes finalizate și că va primi o viză validă cu o ștampilă adecvată pe ea. O persoană cu viză validă poate profita de avantajul de a sta o zi în plus în Vietnam, chiar și după expirarea datei de pe viză.

De asemenea ea poate ajunge în țară cu o zi înainte de data menționată pe viză. Dovada unei vize autentice pote fi obținută de la biroul de vize sub forma scrisorii de aprobare. Este o experiență minunată pentru cineva să meargă în Vietnam, din moment ce este o țară frumoasă cu climă sub-tropicală. Astfel, ar trebui să încerce mereu să meargă în orice loc cu documente legale adecvate, astfel încât întregul sejur să devină liniștit și fericit. Deși serviciul de urgență este disponibil pentru procesarea vizei pentru Vietnam, încercați să faceți toate procedurile completate în avans, astfel încât să aveți suficient timp să obțineți viza verificată.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.