Current time in Vietnam:
Romanian

Obținerea unei vize pentru Vietnam la Vietnamimmigration.com

Dacă plănuiți să vizitați Vietnamul și nu dispuneți de suficient timp pentru a vizita ambasada și a sta la o coadă lungă, atunci puteți găsi soluția, comandând o viză pentru Vietnam de pe un site online. Obținerea vizei în acest mod este facilă și convenabilă. Agențiile de turism din Vietnam vă pot ajuta să primiți scrisoarea pre-aprobată necesară obținerii vizei. Veți obține viza la sosirea pe orice aeroport internațional din Vietanam.

Întregul proces poate fi realizat în trei etape care nu vor dura mai mult de câteva ore, între 1-2 zile. În caz de urgență, procesul poate fi finalizat într-o singură zi. Primul pas presupune accesarea unui site care oferă vize. Vi se cere apoi să completați un formular pe care îl puteți descărca de pe site, în care va trebui să oferiți câteva informații personale privind vizita și șederea dumneavoastră în Vietnam. Aceste informații vor rămâne confidențiale și private. Apoi, veți primi o scrisoare pre-aprobată, în două zile lucrătoare de la data solicitării vizei.

Al doilea pas presupune să aveți scrisoarea pre-aprobată printată și două fotografii tip pașaport la sosirea pe aeroportul internațional din Vietnam. Fotografiile trebuie să prezintă imaginea frontală a feței, fără ochelari negri sau pălărie pe cap. În cazul în care purtați ochelari de vedere, trebuie să-i aveți în fotografie. Fotografiile pot fi alb-negru sau color.

Pasul final presupune obținerea vizei ștampilate la aeroport. La punctul de eliberare a vizei, veți plăti o taxă de timbru și veți obține viza ștampilată pe pașaport. Taxa de timbru se plătește cash, de aceea trebuie să aveți grijă să dețineți suma necesară pentru această taxă, deoarece nu veți găsi niciun bancomat în acea zonă a aeroportului. Puteți afla suma corectă pentru taxa de timbru pe site-ul pe care ați solicitat obținerea vizei.

Acestă viză poate fi obținută numai dacă veți călători pe calea aerului. Pot fi solicitate două tipuri de viză. Primul tip este viza cu o singură intrare, prin care vi se permite să intrați în Vietnam și să ieșiți doar o singură dată. De exemplu, dacă aveți o viză pentru 30 de zile, dar părăsiți Vietnamul după 15 zile, nu vi se va mai permite reintrarea în Vietnam, chiar dacă mai aveți 15 zile pe viză. Cel de-al doilea tip de viză, viza cu intrări multiple,  vă permite intrări și ieșiri repetate din Vietnam. Atâta timp cât această viză este validă, puteți veni și pleca ori de câte ori doriți. Așadar, ce mai așteptați? Intrați online și  solicitați viza pentru Vietnam online chiar astăzi, la www.vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.