Current time in Vietnam:
Romanian

Liber de stresul obținerii vizei pentru Vietnam

Oamenii călătoresc prin lume pentru  a munci, a se bucura și a petrece timpul într-un mediu lipsit de stres. Vietnam este unul din locurile frumoase ale lumii pe care merită să le vizitați. Când călătoriți prin Vietnam, vi se cere o viză validă și un pașaport. Obținerea vizei este considerată prima sarcină pentru vizitatori. Vizele sunt de obicei eliberate de către ambasada Vietnamului. Viza pentru Vietnam poate fi eliberată și de birouri din străinătate sau compania aeriană a Vietnamului la sosire.

Trebuie să completați un formular de aplicație online care să includă detaliile personale precum numele, data nașterii, sexul, numărul de pașaport, naționalitatea, data plecării, numărul zborului și data de sosire. Pasul următor este acela de a plăti taxa pentru servicii, pentru a urma cu succes aplicația. Plata poate fi efectuată prin card de credit. Informațiile sunt trimise la Departamentul de Imigrare din Vietnam și veți primi scrisoarea de aprobare prin email în două zile lucrătoare. Când veți ajunge la aeroportul internațional din Vietnam, veți obține viza pentru Vietnam ștampilată pe pașaport și veți plăti taxa de timbru la biroul de imigrare. Fotografiile atașate pot fi alb-negru sau color. Imaginea trebuie să fie frontală, prezentând întreaga față, pe un fundal alb închis. Nu trebuie să purtați pălărie sau uniformă. Dacă purtați aparat auditiv, perucă sau ochelari prescriși, atunci trebuie să le purtați în fotografie.

Există multe companii în Vietnam care vă oferă viza la sosire. Ele au un acord cu guvernul Vietnamului pentru eliberarea unei vize valide. Puteți primi ajutor de la o agenție de voiaj care vă poate procura viza, sau puteți folosi metodele online de obținere a vizei, pentru a salva timp și bani. Un pașaport valabil vă dă dreptul de a obține viza de intrare pentru Vietnam. Unii călători au experimentat că obținerea vizei poate lua mult timp și că este un proces complicat.  Pentru a evita procedurile greoaie, puteți să aplicați online înainte de sosirea în Vietnam. Acest serviciu este legal și suportat de către Departamentul de Imigrare din Vietnam.

Oamenii care călătoresc cu viză la sosire trebuie să plătească taxa de timbru și taxa pentru servicii. Taxa pentru servicii se plătește online, înainte de a călători, pentru a obține scrisoarea de aprobare   a vizei eliberate de Departamentul de Imigrare din Vietnam. Trebuie să plătiți taxa pentru servicii după confirmarea și procesarea informațiilor. Apoi primiți scrisoarea de aprobare în două zile lucrătoare. Veți ridica viza la sosirea pe aerportul din Vietnam sau de la ambasadă. Viza la sosire va fi ștampilată la aeroport sau la ambasada Vietnamului. Ambasada Vietnamului vă trimite o scrisoare de pre-aprobare care conține un cod de ridicare a vizei pentru Vietnam la aeroport. Informațiile sunt trimise și scrisoarea de aprobare este eliberată. O copie scanată sau un fax va fi trimisă pe adresa dumneavoastră de email.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.