Current time in Vietnam:
Romanian

Viză fără bătăi de cap pentru Vietnam – online!!!

Fie că vizitați Vietnamul pentru afaceri sau ca turist, trebuie să obțineți viza. Obținerea vizei pentru Vietnam este destul de simplă, mai ales dacă o obțineți online. Există multe site-uri care oferă serviciu legal și ieftin, care vă ajută să primiți viza la sosirea pe aeroport. Este simplu să aplicați pentru viza online și să obțineți viza ștampilată la locul de eliberare a vizei din aeroport.

Există multe opțiuni disponibile pentru a aplica pentru viză. Trebuie să decideți înainte întregul itinerariu. Câți oameni merg și cât de mult vreți să stați. Chiar să decideți și dacă vreți o viză cu o singură intrare sau cu multiple intrări. Taxele pentru serviciu și taxele de timbru variază în funcție de opțiuni. În mod normal, valabilitatea vizei este de la o lună la trei luni. Aceasta poate fi o viză cu o singură intrare sau o viză cu intrări multiple. Oamenii care vizitează țara în scopul afacerilor preferă de obicei viza cu intrări multiple. Taxa pentru servicii pentru o viză cu multiple intrări este mai mare decât pentru o viză cu o singură intrare.

Este important de știut cum se face plata pentru obținerea vizei pentru Vietnam. De obicei există patru opțiuni disponibile pentru efectuarea plății. Prima metodă este prin cardul de credit personal. Site-urile vă direcționează către metode sigure de plată. Puteți folosi Visa Card, Master Card, Dinners Card sau  chiar PayPal.  A doua metodă pentru efecuarea plății este direct prin site, unde vă veți crea un cont prin care puteți trimite banii în Vietnam, iar ei vă vor trimite chitanța cu numărul de urmărire. Aceasta vă va ajuta să confirmați plata și să o urmăriți.

A treia opțiune pentru a face plata este prin Western Union. Odată ce ați ales această opțiune, după completarea formularului, veți fi notificat într-o oră sau două ore lucrătoare, prin email, despre detaliile tranzacției. Ultima opțiune este plata prin transfer bancar. Odată ce completați formularul și îl trimiteți, trebuie să alegeți opțiunea de plată prin transfer, prin intermediul băncii ACB Bank. Toate aceste metode sunt sigure, așadar nu ezitați să faceți plățile necesare.

Dacă sunteți de naționalitate vietnameză și locuiți într-o altă țară, sunteți scutiți de la aplicația pentru viză. Vietnamezii sunt o comunitate foarte unită și-i consideră pe vietnamezii domiciliați peste hotare o parte importntă a societății lor; prin urmare, îi scutește de la aplicația pentru viză. Acest lucru a fost propus în Rezoluția nr 6-NQ/TW a Partidului Comnist Vietnamez. Scopul acestei rezoluții a fost acela de a crea condiții favorabile pentru oamenii care rezidențiază în străinătate de a-și vizita țara, a-i revedea pe cei dragi și prin urmare de a rămâne uniți.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.