Current time in Vietnam:
Romanian

Este foarte ușor să obțineți online viza vietnameză

Trecerea dintr-o țară într-alta, mai ales atunci când călătoriți pe calea aerului, cere anumite documente legale, de care persoana în cauză trebuie să se îngrijească. Un astfel de document este viza, care indică identitatea persoanei care călătorește și timpul de ședere a persoanei în țară. Viza poarte fi prelungită, în funcție de cerințele persoanei. Dar sunt anumite proceduri pe care persoana în cauză trebuie să le îndeplinească pentru a obține prelungirea vizei. Viza este cerută de lege atunci când cineva se deplasează în străinătate, chiar și în Vietnam. Pentru că legea și ordinea sunt eficiente în această țară, este bine pentru  persoana în cauză să încerce să nu creeze momente neplăcute la locul vizitei. Prima cerință legală este o viză pentru Vietnam, care este verificată la aeroport de către autorități în momentul când persoana sosește în țară.

Ete foarte ușor de obținut online o viză vietnameză, în cazul în care persoana nu dorește să meargă la biroul de vize pentru diferite proceduri. Trebuie să fie însă sigură de procesul online și să insiste să obțină o scrisoare de confirmare de la compania online, pe care să o păstreze ca dovadă. Aceste servicii sunt oferite în schimbul unor mici taxe pentru servicii, pe care persoana trebuie să le plătească după ce s-a asigurat că toate procedurile au fost finalizate cu succes. Când completează formularul de aplicație pentru viză, persoana în cauză trebuie să ofere detalii precum numele persoanei, naționalitatea, vârsta, data nașterii și detallile legate de pașaport. Odată ce formularul obține aprobarea, procedurile pentru viză încep rapid. Durata maximă de timp este de aproximativ cincisprezece zile, iar pentru a putea cuprinde întreaga procedură, persoana trebuie să-l înceapă dinainte, pentru a evita necazurile de ultim minut.

Este important să se completeze corect toate documentele necesare înainte de a ajunge în Vietnam. Toate documentația necesară se realizează simplu și direct, astfel încât nimeni să nu-și facă griji despre ele. Dar documentele cerute trebuie corect pregătite, astfel încât toate să fie gata la timp. Pentru a obține o viză pentru Vietnam, o persoană interesată poate de asemenea să ceară sprijinul unei agenții de turism care să o asiste în obținerea vizei în mod corect și la timp. Viza trebuie ștampilată cu semnătura autorităților, pentru a obține aprobarea la aeroport. O viză validă ajută persoana să rămână o zi în plus, dar doar cu permisiunea autorităților de la aeroport. Un serviciu de urgență pentru obținerea vizei este de asemenea disponibil, în cazul în care persoana are nevoie de viză în mai puțin de cincisprezece zile. O persoană trebuie să obțină o scrisoare de autoritate de la biroul de vize, specificând astfel  autenticitatea vizei. Prin urmare, deplasarea în străinătate poate fi foarte plăcută, cu condiția ca persoana să întocmească toate documentele pe căi legale.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.