Current time in Vietnam:
Romanian

Este simplu și ușor să obțineți viza pentru Vietnam la sosire

Să călătoriți prin Vietnam, o țară cu multe frumuseți și oameni prietenoși, este acum foarte simplu, odată cu apariția atâtor site-uri care vă pot furniza viza pentru Vietnam. Tot ce aveți de făcut este să urmați câțiva pași simpli și puteți primi o scrisoare de pre-aprobare pe baza căreia veți obține viza la sosirea pe aeroportul internațional din Vietnam. Acest sistem electronic de obținere a vizei nu doar că vă salvează timp prețios , dar vă face și călătoria mai ușor de organizat.

Calea obișnuită de obținere a vizei este la consulatul vietnamez sau la birourile diplomatice vietnameze din țările străine. Viza poate fi eliberată atunci când trec granița acei oameni care au cu ei o invitație scrisă de la o agenție vietnameză sau participă la o excursie organizată de o companie de turism vietnameză. Cetățenii anumitor țări sunt scutiți de taxă și nu li se cere viză la intrare. Este vorba despre cetățenii din țările membre ale ASEAN, precum Indonezia, Thailanda, Malaezia, Lao și Singapore, care nu au nevoie de viză pentru o perioadă de 30 d zile. Cetățenii din Philippine nu au nevoie de viză pentru o perioadă de 21 de zile, iar cetățenii din Brunei sunt scutiți de viză pentru 15 zile. Nici  cetățenii din Korea, Japonia, Norvegia, Suedia, Danemarca și Finlanda nu au nevoie de viză pentru o perioadă de 15 zile. Recent, și cetățenii din Rusia sunt scutiți de viză pentru o vizită de 15 zile.

Site-urile online oferă o cale ușoară și simplă de a obține viza pentru Vietnam. De la aceste site-uri puteți obține toate informațiile relevante în legătură cu vizele pentru Vietnam. Procesul este simplu; mai întâi solicitați un formular online  prin care veți oferi toate informațiile importante, precum numărul de pașaport, durata șederii etc. După trimiterea acestui formular, în 2 zile lucrătoare veți primi prin email o scrisoare de pre-aprobare. Înainte de îmbarcare trebuie să aveți această scrisoare, împreună cu două fotografii tip pașaport. La sosirea pe aeroporturile internaționale din Vietnam vi se va oferi viza. Taxa pentu viză poate fi plătită prin mai multe metode. Informațiile privind modalitatea de plată pot fi obținute de pe aceste site-uri.

Sunt disponibile două tipuri de vize: cu o singură intrare sau cu intrări multiple. O viză care poate fi folosită o singură dată pentru a intra și a ieși din Vietnam este cunoscută drept ”viză cu o singură intrare”. Dacă o persoană trebuie să viziteze Virtnamul de mai multe ori pe parcursul unei perioade de timp specificate, ea poate solicita o ”viză cu multiple intrări”. După ce decideți tipul de viză cu care să călătoriți, obținerea unei vize ar putea fi o sarcină ușoară, dar care necesită mult timp, prin urmare este important să accesați aceste site-uri online, care nu doar că vă salvează timpul, ci și banii. Un asemenea site de la care puteți obține viza pentru Vietnam este și www.vietnamimmigration.com. Acest site vă oferă foarte ușor acces și diferite opțiuni pentru a plăti taxele pentru viză. Doar vizitați acest site și verificați diferitele opțiuni pe care le aveți pentru a obține o viză pentru Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.