Current time in Vietnam:
Romanian

Nu e greu de obținut viza pentru Vietnam în zilele nostre

V-ați gândit vreodată să vizitați necunoscuta țară a Vietnamului și nu aveți nicio idee unde este localizată ambasada ei în țara dumneavoastră? Sau ați găsit ceva interesant de exploatat, precum o țară istorică, dar nu știți unde este ambasada ei? Nu mai e nevoie să vă gândiți prea mult la aceste lucruri. Este posibil să fi auzit deja că Vietnamul este acum deschis turiștilor și vizitatorilor în țară.

Știți că puteți beneficia de o viză pentru Vietnam prin intermrdiul Vizei Vietnameze Online? Da, ați auzit bine. Datorită dezvoltării tehnologiei în zilele noastre, chiar și țările de care nu s-a auzit prea mult și pe care era dificil să le găsești pot fi acum chiar la vârful degetelor.

În zilele nostre, nu mai este dificil de obținut viza pentru Vietnam. Din moment ce Departamentul de Imigrare vietnamez a pus la punct în ultima perioadă un sistem electronic modern pentru procesarea vizei de călătorie pentru Vietnam, tot ce trebuie să faceți este să accesați un site care oferă astfel de servicii.

Un asemenea sistem funcționează doar pentru cei care călătoresc pe calea aerului. Tot ce aveți de făcut este să urmați instrucțiunile și să furnizați informațiile necesare și viza dumneavoastră către Vietnam va fi imediat aprobată, fără probleme sau greutăți.

Cum să obțineți viza pentru Vietnam?

După ce ați accesat site-ul, trebuie să completați formularul online oferit pe site. Odată făcut acest lucru, confimați aplicația și vi se va cere să efectuați plata online prin diferite opțiuni precum G2S paygate.

Așteptați două zile lucrătoare și veți primi scrisoarea de aprobare, pe care o veți printa și o veți păstra cu dumneavoastră. Apoi pregătiți 2 fotografii de 4x6cm și atașați-le scrisorii de  pre-aprobare. Puteți să vă pregătiți  să vă urcați în avion. La sosirea pe orice aeroport internațional din Vientam, arătați scrisoarea de pre-aprobare pentru a fi verificată la locul de eliberare a vizelor. Pregătiți suma de bani cerută pentru taxa de timbru și faceți plata sumei cerute. Viza vă va fi ștampilată de către ofițerii de la Imigrare din Vietnam, în 5-10 minute. Viza pentru Vietnam a fost aprobată și dumneavoastră sunteți pe cale să explorați și să descoperiți tot ceea ce această mică și încă neatinsă țară are de arătat.

Amintiți-vă doar să urmați totul corect în timpul aplicației pentru viza pentru Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.