Current time in Vietnam:
Romanian

Nu mai este dificil să obțineți viza pentru Vietnam

Vizitarea unei țări poate fi visul multora, iar acesta poate fi împlinit completând procedurile adecvate. Vizitarea unei țări presupune ca persoana să aibă o viză obținută urmând procedurile corecte. Obținerea vizei pentru o țară străină nu era un lucru prea ușor, dar în zilele noastre obținerea vizei nu mai este dificilă deloc. Mai ales pentru locuri ca Vietnamul, viza poate fi obținută într-o limită maximă de timp de 15 zile. În cazul în care cineva ar vrea să aibă viza rapid, înainte de vizită, este disponibil serviciul de urgență, pentru care se plătește o sumă suplimentară la biroul de vize. Astfel, nu mai este acum dificil de obținut viza pentru Vietnam.

Vietnam este un loc pe care oamenii îl  vizitează fie de dragul plăcerii, fie din scopuri  oficiale. Oricare ar fi cauza, este legal ca această țarăi să ceară acelei persoane să aibă la ea o viză. Viza este documentul care arată identitatea persoanei într-o țară necunoscută, precum și timpul pe care îl petrece în acel loc. Astfel, este foarte important pentru o persoană să aibă o viză pentru Vietnam, din moment ce este primul document care va fi verificat în momentul ajungerii în acestă țară. Sunt o mulțime de birouri care oferă serviciu rapid pentru obținerea vizei pentru Vientam, dar este esențial ca ștampilarea ei să fie în original, pentru ca oamenii să  recunoască viza ca fiind valabilă.

Vizitatorilor li se cere de asemenea să aibă alte documente, despre care se pot  informa la biroul de vize. Procedura de obținere a vizei pentru Vietnam este foarte simplă. Persoana are nevoie să completeze un formular de aplicație pe care să-l trimită, pentru ca întregul proces de obținere a vizei să înceapă. Acest proces durează minim 15 zile și uneori chiar și mai puțin de atât. Persoana care vrea să obțină viza pentru  Vietnam online trebuie să plătească taxa pentru servicii, dar după ce primește prin email confirmarea de la biroul de vize. Autenticitatea vizei este asigurată printr-o scrisoare de aprobare de la biroul pentru vize.

Când o persoană are o viză validă, ea poate să rămână în Vientam încă două zile, dar numai cu permisiunea companiilor aeriene speciale. Birourile pentru viză ghidează persoana în întregul proces de obținere a vizei într-o manieră corectă, astfel încât acea persoană să se bucure de o ședere plăcută într-un loc necunoscut. Prin urmare, nu este greșit de concluzionat ca a merge în orice altă țară este distractiv, cu condiția ca totul să se facă corect și potrivit legii.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.