Current time in Vietnam:
Romanian

Cum obțineți viza pentru Vietnam fără să mergeți la ambasadă

Dacă doriți să vizitați Vietnamul, atunci viza este absolut obligatorie. Desigur, dacă locuiți într-o țară care are înțelegere cu guvernul vietnamez de derogare unilaterală sau bilaterală de viză, atunci vi se cere o viză de turist pentru Vietnam. Viza eliberată în această situație este valabilă de la cel puțin cinicsprezece zile până la o lună de zile.

Dacă vă numărați printre acele persoane care doresc să scape de procedurile lungi și nesfârșite ale aplicației pentru viză la ambasada Vietnameză din țara sa, atunci puteți ofta ușurat, căci serviciul Visa la Sosire vă vine în ajutor. Aplicația online pentru viza pentru Vietnam este complet legală, iar serviciul funcționează în tandem cu sprijinul primit de la Departamentul de Imigrare din Vietnam. Există mai multe opțiuni de viză disponibile, precum viza la sosire pentru o lună (cu o sigură intrare), sau viza la sosire pentru o lună (cu intrări multiple).

Este recomandat să alegeți opțiunea pentru viza pentru Vietnam la sosire, deoarece este foarte convenabilă, nu există taxe care să vă împiedice să primiți viza și nici nu sunt implicate taxe suplimentare. Există un nou mod de ridicare a vizei. Procesul presupune comandarea vizei online atunci când călătoriți pe calea aerului. Orice persoană poate intra online și aduna informații despre orice viză furnizată de serviciul din Vietnam. Întregul proces durează două zile lucrătoare. În caz de urgență sau dacă apare o situație de urgență, procesul poate fi finalizat într-o singură zi. Procesul presupune patru pași.

În prima etapă, trebuie să completați un formular de aplicație pe care îl găsiți pe site. În formularul de aplicație vi se cere să completați datele personale necesare. Trimiteți apoi formularul printr-un email către serviciul implicat în obținerea vizelor pe care l-ați contactat. La confirmarea datelor personale și a altor informații necesare, vi se va cere să plătiți o taxă pentru serviciu. Taxele pot fi plătite printr-o terță parte de încredere precum Western Union, Xoom, Paypal etc. După efectuarea plății, agenția de servicii pentru viză vă va trimite toate informațiile la Departamentul de Imigrare in Vietnam și vă va oferi scrisoarea de aprobare primită printr-un email de la guvernul vietnamez, în termen de două zile. Scrisoarea de aprobare originală este trimisă la agenția de servicii viză de către Departamentul de Imigrare din Vietnam, care va trimite și un fax către biroul de imigrare, pentru momentul în care ajungeți la aeroportul vietnamez. Autoritățile de acolo vă vor permite intrarea pe baza scrisorii de aprobare, deja foarte strict verificată de către autorități. Veți obține viza ștampilată după completarea formularului pentru viză, lipirea fotografiei și plătirea taxei de timbru.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.