Current time in Vietnam:
Romanian

Cât de ușor și rapid puteți să obțineți o viză pentru Vietnam

Dacă ați accesat site-ul Viza Vietnameză Online, ați aflat deja cât de ușor se poate obține o viză pentru Vietnam. Poate că sunt încă o mulțime de întrebări care vă frământă mintea, cum ar fi aceea cum se poate face plata pentru viza pentru Vietnam.

Următoarea întrebare este așadar cum să efectuați plățile necesare pentru a obține viza pentru Vietnam?

Nu e mare lucru si nu trebuie să vă îngrijorați din moment ce totul este explicat, inclusiv suma pe care trebuie să o plătiți. Viza Vietnameză Online poate fi locul de unde puteți afla suma exactă pe care trebuie să o plătiți.

În ceea ce privește locul unde trebuie făcută plata, sunt oferite 4 metode de plată din care să puteți alege.

  • Puteți plăti prin intermediul cardulul dumneavoastră de credit cu opțiunea de plată Gate2Shop (www.Gate2Shop.Com). Doar urmați instrucțiunile în completarea formularelor online, pentru a fi siguri că nu veți avea probleme mai târziu. Puteți plăti prin MasterCard, VisaCard, SwitchCards sau SoloCrads, DinnersCards sau chiar prin Paypal. Odată ce ați efectuat plata, veți primi o confirmare că plata dumneavoastră a fost realizată cu succes.
  • Puteți de asemenea să plătiți prin Moneybookers.Com; doar să completați informațiile personale și, odată făcut acest lucru, va fi trimis către Moneybookers.Com. În 1-2 ore de la trimitere veți primi un email de la Viza Vietnameză Online, cu detaliile tranzacției. Mai târziu vi se va cere să trimteți un umărul de urmărire furnizat de Moneybookers.Com  pentru a confirma plata pe care ați făcut-o. După aceasta, viza către Vietnam va fi procesată imediat.
  • A treia metodă de plată este prin Western Union. După alegerea modului de plată și completarea cu informațiile necesare puteți să trimiteți formularul online. După o oră sau două veți primi un email care conține detaliile tranzacției. Vi se va cere să plătiți prin www.WesternUnion.Com; aici trimiteți plata către Vietnam, folosind detaliile trimise de ei. Mai târziu vi se va cere să oferiți MTCN Money Transfer Control Number pentru Western Union, ca o confirmare a plății. Apoi viza dumneavoastră pentru Vietnam va fi procesată rapid.
  • Ultima opțiune este prin transfer bancar, prin intermediul băncii ACB Bank. Ca și la celelalte metode de mai sus, după completarea formularului și alegerea modului de plată, veți fi direcționat către o pagină de trimitere și în același timp veți primi un email care vă confirmă informațiile pe care le-ați furnizat, împreună cu modul de plată ales.

Apoi, după 1-2 ore veți primi un alt email cu detalii pentru plată prin transfer bancar prin intermediul băncii ACB Bank. După obținerea detaliilor, vi se va cere să treceți banii din contul dumneavoastră bancar în cel al Băncii ACB Bank. După primirea chitanței de la bancă vi se va cere printr-un email o copie a chitanței, astfel ca procesul pentru viză să înceapă imediat.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.