Current time in Vietnam:
Romanian

Cum obțin viza pentru Vietnam

Există 2 opțiuni pentru obținerea vizei pentru Vietnam:

1)      Puteți obține viza pentru Vietnam la o ambasadă vietnameză, înainte de a ajunge în Vietnam. Puteți să vizitați direct o ambasadă vietnameză pentru a aplica pentru viză sau puteți să obțineți o viză ștampilată la o ambasadă vietnameză cu o scrisoare de aprobare de la Departamentul de Imigrare din Vietnam care are un cod de ridicare a vizei. Pentru scisoarea de aprobare,  puteți aplica la www.vietnamimmigration.com sau la orice agenție de călătorie din Vietnam. Vă rugăm să solicitați un formular pentru ridicarea vizei la ambasadă sau prin email la www.vietnamimmigration.com

2)      Puteți obține viza la sosirea în Vietnam (ridicarea vizei de la punctul de check-in). Acest lucru se face simplu și ușor, deși oamenii cunosc puțin această metodă. Puteți solicita viza oricărei agenții de turism din Vietnam sau să aplicați online la www.vietnamimmigration.com, sau dând click pe formularul online pentru viză. Vom obține apoi scrisoarea de aprobare pentru viza ce va putea fi ridicată la sosirea pe aeroporturile din Vietnam.

Vă recomandăm să optați pentru o viză la sosirea în Vietnam. Ridicarea vizei pe aeroporturile internaționale din Vietnam se face simplu, ușor, sigur și fără taxe adiționale. Acest lucru este convenabil și legal, iar Vietnam încurajează călătorii și oamenii de afaceri să viziteze țara.

Atenție:

Vom asigura automat viza la sosirea în Vietnam, în cazul în care nu există o cerere specială. Vă rugăm să ne informați printr-un email la info@vietnamimmigration.com dacă v-ar plăcea să obțineți viza ștampilată la ambasada vietnameză.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.