Current time in Vietnam:
Romanian

Familiarizarea cu viza pentru Vietnam la sosire

Viza la sosire a fost gândită într-un mod extrem de reușit pentru a fi o nouă metodă de obținere a vizei, pe care o puteți comanda online atunci când vreți să vă luați zborul spre alte țări. Atunci când doriți să obțineți viza pentru Vietnam, trebui să intrați online și să aplicați pentru viza pentru Vietnam prin intermediul serviciului de viză pentru Vietnam. Trebuie de obicei să urmați patru pași care să vă ajute să obțineți viza pentru Vietnam, dacă aveți nevoie să ajungeți în Vietnam. Acest lucru vă ia 2 zile sau 1 zi pentru cele mai urgente situații. Tot ceea ce vi se cere este să completați formularul de aplicație, să plătiți taxele pentru servicii, să obțineți scrisoarea de aprobare și să vă luați viza la sosirea pe aeroport.

Mai întâi, formularul de aplicație pentru viza pentru Vietnam trebuie completat înainte. Trebuie să includeți toate detaliile, inclusiv datele personale și să le trimiteți prin email, pentru a obține serviciul pe care îl doriți. În al doilea rând, ar trebui să confirmați informațiile și să plătiți taxele. După aceea, veți primi mesajul de confirmare care constată că aplicația la viza pentru Vietnam a fost cu succes trimisă companiei. Dacă toate detaliile sunt corect introduse și informațiile sunt exacte, veți plăti  taxa pentru serviciu prin intermediul unei terțe părți sigure. Trebuie să fiți siguri că banii vă sunt păstrați în siguranță. Informațiile dumneavoastră în legătură cu viza sunt timise la Departamentul de Imigrare din Vietnam, cu scopul de a obține pentru dumneavoastră scrisoarea de aprobare, după confirmarea plății.

După aproximativ 2 zile, scrisoarea de aprobare la aplicația pentru viza pentru Vietnam vă este trimisă prin email. Trebuie să o  printați și să o aveți la sosirea pe aeroport. Departamentul de Imigrare din Vietnam trimite scrisoarea de aprobare în original la Compania de vize și trimite fax biroului de imigrare la sosirea pe aeroportul din Vietnam. Deși scrisoarea de aprobare are tonuri gri, Departamentul de Imigrare o acceptă, pentru că verifică și scanează aplicația cu strictețe. Ultimul pas în aplicația pentru viza pentru Vietnam la sosire presupune obținerea ștampilei pentru viză. La sosirea pe aeroportul din Vietnam, vă va fi ștampilată viza pe pașaport. În această etapă, trebuie să completați formularul pentru viză, să atașați fotografiile și să plătiți taxa de de timbru la ofițerul de la imigrare. Taxele depind in principal de tipul de viză pentru care ați ales să aplicați.

Când aplicați pentru o viză pentru Vietnam la sosire, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerație în ceea ce privesc fotografiile.

  • Două fotorafii identice tip pașaport, făcute în ultimele 6 luni
  • Dimensiunea imaginii trebuie să respecte o anumită dimensiune de la bărbie până la partea de sus a capului.
  • Fotografiile pot fi alb-negru sau color.
  • Imaginea trebuie să fie frontală, pe un fundal alb sau alb închis.
  • Fotografiile ar trebui să fie făcute în ținută normală, fără pălărie pe cap sau alt acoperământ care obtrucționează linia părului sau părul.
  • Uniformele trebuie evitate în fotografii, excepție făcând ținuta religioasă purtată zi de zi.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.