Current time in Vietnam:
Romanian

Cerințe esențiale pentru a aplica online pentru viza Vietnameză

Viza este foarte importantă pentru persoanele care trebuie să călătorească mult în diferite țări, pentru afaceri, dar și în alte scopuri. Deși obținerea vizei pentru Vietnam este un simplu proces, oamenii care folosesc pentru prima dată acest serviciu ar trebui să cunoască  anumite informații necesare. Acei oameni care nu le cunosc încă, trebuie  să folosească opțiunea online pentru a primi detaliile complete. Cu ajutorul internetului, puteți verifica cerințele de care au nevoie cetățenii unei anumite țări. Puteți să introdceți numele țării căreia îi aparțineți și veți obține informațiile despre documentele de care aveți nevoie. În felul acesta, puteți să vă procurați toate doumentele, astfel încât să nu pierdeți mult timp sau cererea dumneavoastră să fie respinsă.

Cele patru etape ale aplicării pentru viza pentru Vietnam includ completarea formularului. Este primul pas, în care trebuie să completați  detaliile care vi se cer. Apoi trebuie să confirmați dacă doriți sau nu viza și să încheiați cu plătirea  taxelor percepute. Puteți să o faceți fie printr-un card de credit, fie prin cardurile de debit care fac plata o simplă opțiune. Următoarea etapă care trebuie urmată este obținerea scrisorii de aprobare, după două sau trei zile de la trimiterea aplicației. Trebuie să luați această scrisoare la aeroport și viza vă va fi ștampilată.

A patra etapă pentru obținerea vizei pentru Vietnam este ștampilarea vizei, pentru care aveți nevoie de scrisoarea de aprobare, pașaportul, două fotografii de pașaport și taxa. Aceste lucruri trebuie să le aveți cu dumnevoastră. Astfel, respectând cele patru etape de mai sus, puteți avea viza, iar procesul va fi complet din toate privințele. Nu trebuie să mergeți nicăieri, dar totul se va desfășura fără nicio problemă. În cazul unei eventuale probleme, puteți angaja un reprezentant, care să vă ajute să obțineți viza, iar ei vor finaliza toate verificările și formalitățile. Deci acest proces este destinat oamenilor care sunt ocupați sau care întâmpină probleme în a lucra pe cont propriu.

Prin urmare, puteți înțelege că opțiunea online vă familiarizează cu multe lucruri și că veți fi capabili să obțineți o mulțime de informații care vă vor fi de folos. Dacă nu sunteți mulțumit de modalitatea online, atunci puteți alege o modalitate offline, prin care puteți obține informații comunicând reciproc și întrebările dumneavoastră vor fi rezolvate. În conformitate cu dorințele dumneavoastră, sunteți liber să aplicați pentru orice tip de viză care vi se potrivește, atâta timp cât nevoile pot varia; aceasta este o altă facilitate pe care o puteți avea. Astfel, uilizatorii se pot bucura de beneficiile nelimitate pe care opțiunea online le prezintă  și pe care le pot încerca cel puțin o dată.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.