Current time in Vietnam:
Romanian

Modalitate ușoară de a obține viza pentru Vietnam

Să călătorești prin Vietnam poate fi distractiv și interesant în același timp. Deși țara este cunoscută prin timpurile grele pe care le-a provocat soldaților americani prin anii ’60, astăzi Vietnamul este o țară deschisă comerțului și totodată turiștilor și vizitatorilor. De aceea, guvernul Vietnamului a făcut totul posibil pentru ca turiștii în această țară să beneficieze de o modalitate simplă de obținere a vizei pentru Vietnam.

O viză pentru Vietnam poate fi obținută acum accesând site-ul Viza Vietnameză Online. Spre deosebire de anii anteriori, acum puteți aplica ușor pentru o viză pentru Vietnam, chiar din confortul propriei case. O veți primi personal, în momentul sosirii la aeroprt. Este deci mult mai confortabil, știind că oamenii care obișnuiau să viziteze țara înainte trebuiau să stea la coadă pentru a aștepta să li se permită trecerea în țară. Acum totul poate fi făcut și confirmat online. Doar să vă printați scrisoarea de pre-aprobare, să plătiți taxele ncesare și pașaportul va fi ștampilat de ofițerii de la imigrare. Puteți avea luxul de a vă plimba și a explora această țară mică încă neexploatată, încă neatinsă.

Dacă mai sunt persoane care încă privesc cu scepicism și au dubii în legătură cu legitimitatea acestui site, puteți fi siguri că Viza Vientnameză Online este un site legal, aprobat și spijinit de către Departamentul de Imigrare vietnamez pentru a face asemenea tranzacții online.

Aceasta este modalitatea lor de a se asigura că străinii, oaspeții și turiștii vor putea să viziteze țara ușor și confortabil. Oferindu-vă cea mai bună și eficientă cale de obținere a vizei pentru Vietnam, puteți alege pe acest site tipul de viză pentru care ați vrea să aplicați.

Site-ul vă oferă toate informațiile necesare: despre taxele și onorariile stabilite, pentru a ști cât trebuie să plătiți, despre taxa pentru servicii și unde să o plătiți, ce formă de plată doriți să folosiți, cât trebuie să plătiți pentru taxa de timbru și vă va ghida în aplicația online pentru viza pentru Vietnam.

Astfel, vi se va arăta pas cu pas procedura pe care trebuie să o urmați. Iar dacă încă mai aveți probleme ori lucruri care trebuie clarificate, serviciul cu clienții în limba engleză  este disponbil pentru a vă oferi toate informațiile.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.