Current time in Vietnam:
Romanian

Aplicați azi pentru viza pentru Vietnam

În cazul în care doriți de mult timp să vizitați Vietnamul, dar ați întâmpinat obstacole în obținerea vizei, iată aici o veste bună pentru dumneavoastră. Acum puteți obține viza extrem de rapid la www.vietnamimmigration.com.

Acesta este un site care nu numai că vă orientează pas cu pas cum să obțineți viza, dar în egală măsură vă oferă acest lucru  în doar 24 de ore. Tot ce trebuie să faceți este să vă logați pe site. Veți fi răsplătit cu o serie de răspunsuri  care ar trebui să satisfacă în linii mari toate întrebările dumneavoastră legate de viza pentru Vietnam. În cazul în care aveți o întrebare la care nu ați găsit răspuns, puteți suna la numărul gratuit afișat, pentru a găsi cel mai bun suport.

Doar completați formularul de aplicație de pe site și plătiți taxa pentru servicii și vă veți și afla pe drumul de obținere a vizei pentru Vietnam, în cel mai scurt timp. Această firmă este serioasă și vă va oferi ceea ce a promis. În cazul în care zburați împreună cu familia și aveți nevoie de mai multe vize, veți primi din parte firmei același ajutor. Odată ce le-ați plătit taxa pentru servicii și ați completat formularul de aplicație, acesta va fi verificat în foarte scurt timp, iar detaliile dumneavoastră vor fi trimise la Departamentul de Imigrare din Vientam. Odată acest proces finalizat, veți primi un email de notificare și veți putea primi viza la sosire.

Aceasta este  o firmă care vă poate oferi unul dintre cele mai bune servicii în acest sens. Imediat ce veți primi email-ul care vă semnalează confirmarea vizei la aeroportul internațional, vi se va putea ștampila viza pe pașaport. În acest moment, veți avea obligația să plătiți taxa pentru timbru către Departamentul de Imigrare din Vietnam, făcând procesul complet.

Vietnam este o țară deschisă care-și dorește să fie vizitată de oamenii din întreaga lume, fie în scopuri de afaceri, fie în scopuri turistice, iar obținerea vizei a devenit de-a lungul anilor un proces simplu.

Acesta este un site care ghidează călătorii cu tot ce au nevoie, de la locurile de vizitat din țară până la moneda valutară și diferențele de timp, regulile și reglementările care trebuie respectate odată ce ajungeți în această țară. Nu poate exista un prieten mai bun, filozof și ghid pentru cineva care vizitează Vietnamul, mai ales prima dată. Pentru câteva taxe mici, firma are grijă de tot ceea ce este legat de primirea vizei și șederea în Vietnam. Nu mai așteptați, dacă v-ați dorit dintotdeauna să vizitați Vietnamul, dar nu ați știut de unde puteți obține îndrumare, contactați www.vietnamimmigration.com chiar azi.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.