Current time in Vietnam:
Romanian

Aplicați pentru viza pentru Vietnam prin internet

Dacă doriți să mergeți în Vietnam și credeți că vă așteaptă un proces plictisitor și obositor de obținere a vizei, avem vești bune pentru dumneavoastră. Puteți să aplicați acum online pentru viza pentru Vietnam, chiar din propria dumneavostră țară.

Ah! Haide, e o prostie! Dar din nou, gândiți-vă la asta! Dacă lucrurile și tranzacțiile de afaceri se pot face online în zilele noastre, este posibil și să aplicați pentru viză pentru o anumită țară. Iar una din aceste țări este Vietnamul. Puteți aplica pentru o viză pentru Vietnam prin site-ul Viza Vietnameză Online. Nu trebuie să vă faceți griji  sau să vă fie teamă că ați putea fi înșelat. Acesta este un site legitim, care are aprobarea de la Departamentul de Imigrare din Vietnam.

Deci, nu trebuie să fiți sceptic în legătură cu vizitarea Vientamului. În zilele noastre, turiștii din întreaga lume se îngrămădesc către această țară neexploatată și neîmblânzită, cu multe frumuseți naturale.

Atâta timp cât aveți un pașaport, vă veți califica cu siguranță la aplicația pentru viza pentru Vietnam. Nu e nevoie să vă îngrijorați dacă nu aveți nicio idee cum să faceți acest lucru. Tot ce aveți de făcut este să accesați site-ul Viza Vietnameză Online și totul este acolo pentru dumneavoastră. Site-ul vă explică pas cu pas procedurile pentru aplicația pentru viza pentru Vietnam. Începeți aplicația prin completarea formularului online, care poate fi descărcat gratuit de pe același site. După completarea formularului, vi se va cere să-l trimiteți în baza lor de date. Apoi vi se vor ce câteva informații esențiale pe care trebuie să le furnizați pentru aplicația pentru viză.

Este recomandabil să oferiți informații corecte, doar pentru a fi siguri că nu veți întâmpina probeme mai târziu. Vi se va cere să plătiți taxa de procesare prin 4 moduri diferite de plată. Fiecare tranzacție este documentată, iar chitanțele sunt eliberate pentru a fi o bază în confirmarea faptului că tranzacția s-a efectuat.

Odată ce ați făcut aceste lucruri, vi se va emite deja scrisoarea de aprobare. Apoi trebuie dar să vă liniștiți, pentru că următorul lucru care trebuie făcut este să vă duceți în țara respectivă.

Amintiți-vă că momentul în care primiți viza pentru Vietnam este sosirea la aeroport. Dacă doriți să călătoriți către Vietnam prin alt mijloc de transport, este bine să vorbiți cu reprezentantul serviciului pentru clienți și să-l informați de planul acesta.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.