Current time in Vietnam:
Romanian

O procedură simplă și directă de obținere a vizei pentru Vietnam

Astăzi, în lumea avansată a tehnologiei informațiilor de pretutindeni, obținerea vizei pentru Vietnam se poate face prin internet. Puteți doar să vă logați pe un site recunoscut, care se ocupă cu procurarea vizei pentru Vietnam și să vă comandați una. Aici nu mai trebuie să așteptați și să pierdeți timp prețios, cum se întâmplă în mod normal atunci când aplicați pentru viză la ambasada Vietnamului din țara dumneavoastră. Aici procedura de obținere a vizei pentru Vietnam este simplă și directă. Pur și simplu trebuie să trimiteți un email pentru viza pentru Vietnam și veți obține viza ștampilată la sosirea pentru Vietnam. Partea interesantă este că acest proces nu durează decât de la 12 la 24 de ore lucrătoare. Există totuși anumite aspecte pe care trebuie să le luați în considerație atunci când aplicați pentru viza pentru Vietnam.

În primul rând, trebuie să obțineți codul pentru viză. Există în principal două metode de a obține codul pentru viză. Puteți să aplicați vizitând orice consulat vietnamez din țara dumneavoastră, sau să aplicați direct la ambasada din țara dumneavoastră. Amintiți-vă însă, taxele de timbru sunt principalul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare pentru a obține codul pentru viză și trebuie să le plătiți în prealabil. Fiecare țară are propria sa rată pentru taxele de timbru, deci informați-vă despre ele înainte de a aplica. În mod normal, taxa de timbru este de 50$.

Atunci când aplicați pe un site recunoscut, puteți obține viza pentru Vietnam în mod convenabil. Aici aveți oportunitatea de a aplica pentru codul pentru viză direct la Oficiul de Imigrare din Vietnam. După aplicare, ofițerii de la Imigrare sunt responsabili să vă trimită codul pentru viză la ambasada vietnameză din țara dumneavoastră. Acum, singurul lucru pe care îl mai aveți de făcut este de a arăta pașaportul valabil la ambasada vietnameză din țara dumneavoastră, iar ei vă vor oferi viza pentru Vietnam. În mod normal, ofițerilor de la Imigrare le va lua în jur de 48 de ore lucrătoare pentru a trimite viza dumneavoastră la ambasadă.  Pe parcursul acestor 48 de ore ambasada verifică informațiile pe care le-ați furnizat  Departamentului de Imigrare.

Pentru a arăta codul de aprobare a vizei, vi se cere să plătiți taxa pentru servicii fie prin card de credit, fie prin sistem bancar. Trebuie să plătiți și taxa de timbru direct la unitatea de eliberare de la ambasadă, pentru a obține codul pentru viză. Așa cum am menționat, aceste taxe depind de la o țară la alta.

Există câteva țări în care procedurile de obținere a vizei pentru Vietnam sunt comparativ mai rapide și mai convenabile. Asemenea țări sunt și China, Laos sau Cambodgia. Prin urmare, este recomandabil ca, pentru a opține codul de viză, să vizitați în persoană ambasada vietnameză de aici. Restul procedurilor pot fi manipulate prin intermediul internetului.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.