Current time in Vietnam:
Norwegian

Du kan nå få visum til Vietnam på 24 timer

Visa Vietnam net har nå annonsert at de kan ordne visum til Vietnam på kun 24 timer.  Søkere kan fylle inn skjema for å be om ekspress visum behandling. Dette er ideelt for de som trenger å besøke Vietnam i en nødsituasjon. Denne fasiliteten er tilgjengelig 7 dager i uken, 24 timer i døgnet, uavhengig av det faktum at det er lørdag, søndag eller helligdag.

“Nødsituasjonsbehandling kan i dag kun gjøres via e-post og ikke over telefon. Å få Vietnam visum er en kostbar og kompleks prosess, det er derfor svært viktig at vi forstår din forespørsel korrekt. Å søke informasjon gjennom en e-post gjør ting klart,” sier talsperson ved Visa Vietnam net.

Ved siden av ekspress visum tjeneste, spesialiserer de seg også på å gi e-visum. Alt søkeren trenger å gjøre er å fylle ut et elektronisk skjema, betaler for det samme gjennom sin Paypal paygate og mottar sitt godkjenningsbrev innen 2 virkedager. De får visumet sitt stemplet på “Landing visa” skranke på flyplassen.

“Du trenger ikke å bekymre deg for at din informasjon skal bli misbrukt. Websiden er fullstendig beskyttet, og det er absolutt ingen risiko for at dine data vil bli kompromittert”, legger talspersonen til.

På slutten av prosessen er søkerne pålagt å betale et servicegebyr og et stempel gebyr. Prisen er fleksibel og i stor grad avhengig av gruppestørrelsen. For eksempel vil en større gruppe på 10 eller flere betale personer betale mindre. “Vi kjenner loven og kulturen i Vietnam og er klar over regelverket som styrer prosessen. Med mer enn 10 års erfaring i Vietnam immigrasjons bransje, er vi i bedre posisjon til å hjelpe deg med dine visumproblemer” legger talspersonen til.

Takket være at Vietnam har åpnet sin økonomi, er det mange muligheter for folk som ønsker å gjøre forretninger i landet. Folk trenger ikke lengre vente i dagevis for å få visum. De kan nå få umiddelbart visum gjennom pre-godkjente brev med koder som kan bli hentet ut ved ankomst på de internasjonale flyplassene. Visa Vietnam Org bruker dette systemet for å hjelpe søkere inn i Vietnam.

Om Visa Vietnam Net: Selskapet har mer enn 10 års erfaring med å ordne visum til de som ønsker besøke Vietnam. Disse visumene ordnes gjennom pre-godkjente brev og blir hentet ut på de internasjonale flyplassene; Noi Bai international airport i Hanoi, Tan Son Nhat international airport i Ho Chi Minh City (Saigon) og Danang international airport i Danang.

For ytterligere informasjon, besøk: www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.