Current time in Vietnam:
Norwegian

Vietnamesisk visum online

Planlegger du å besøke Vietnam og tenker på å søke om visum. Det er en enkel måte for å få visum som vil spare deg mye tid og penger. Nå er det mulig å få vietnamesisk visum online. Bare ved å besøke den elektroniske nettstedet kan du få informasjon om regelverk og prosedyrer som er involvert i å skaffe visum. Forslag om hvordan du skaffer visum i et minimum av tid og med minst ressurser kan bli funnet på dette nettstedet.

Vietnam er et vakkert land, og det varmt og åpent tar imot alle som ønsker å besøke landet, eller er ønsket å gjøre forretninger der. Visum kan fås ved henvendelse til Vietnam ambassaden i ditt eget land, men denne prosessen er tidkrevende, og hvis du ønsker å søke gjennom en agent da selvfølgelig ville du nødt til å tilbakebetale agent for denne tjenesten. Internettsiden for å få Vietnam visum er utformet slik for å gi deg informasjon om hvordan du kan få visum på en rask, enkel samt pålitelig måte som også er billig. Man kan også sende dem og få informasjon om hvordan du sikrer visum. I dette tilfellet ville du har å gi dem informasjon om hvorfor du ønsker å besøke Vietnam, og de ​​ville gi deg alle detaljer innen to arbeidstid.

Hele prosessen med å skaffe visum på nettet er svært enkelt. Fra nettsted kan du sende en anmodning om en elektronisk skjema som du fyller inn all nødvendig informasjon og deretter sende inn skjemaet. Så snart skjemaet er mottatt prosessen med å gi deg et visum er startet. Innen 2 dager ville du få en forhåndsgodkjenning brev i e-posten din. Alt du trenger å gjøre er å gjennomføre en utskrift av dette brevet sammen med pass størrelse to bildene på den dagen du reiser. Du vil få lov til å gå ombord Aero flyet og du kan samle visum fra noen av de internasjonale flyplassene i Vietnam.

Et slikt nettsted som handler i organisering av visum til Vietnam er https://www.vietnamimmigration.com/ .Under spesielle omstendigheter visum fritak gis til bestemte personer derfor være sikker på om du trenger visum for å besøke Vietnam eller ikke før man søker om visum. Folk som er vietnamesisk og har utenlandske pass eller utlendingene som er relatert til dem er unntatt fra visum nødvendigheter, har de lov til å gå inn Vietnam, men oppholdet skulle ikke krysse 90 dager. Borgere av Bulgaria, Kina, Kirgisistan, Romania og Nord-Korea samt 52 nasjonens borgere som har offisielle eller diplomatisk pass trenger ikke visum. All slik informasjon kan innhentes fra disse nettstedene på et blunk. Disse nettstedene vil spare deg for tid og penger.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.